Jump to content
Annons

AnuBiz

Inaktiv
  • Antal inlägg

    154
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Allt postat av AnuBiz

  1. Såhär löste jag min förra lägenhet. Bild nr 1 fick agera basfälla samtidigt som mickhörna.
  2. Du ska inte plasta in dom! Du ska kunna andas genom tyget enligt vad jag lärt mig. Jag fick tipset att köra med Paroc NRS-2T till mina paneler. Riktigt bra absorbering. Kan även tipsa om "DIY PERKS" på youtube (High-Performance "DIY Acoustic Panels (Build Guide)" om du vill göra dom lite snyggare. Såhär ser mina ut. Ska leta fram en annan bild i veckan så du får se hur jag hade det i min förra studio då dom satt uppe. Har inte haft orken att göra iordning studion i nya boendet. Jag använde bara limpistol när jag satte ihop detta. Dom har blivit lite slitna sedan dom flyttats runt en hel del men jag tänker nog ev göra om dom lite framöver.
  3. Gör egna, köp NRS 2T och klä in 🙂
  4. Jag förstod vad han menade, kanske snabba på dom på slutet? Som en buildup/upsweep 8 delar
  5. AnuBiz

    Asio4all Problem!

    Han har garanterat inte ett externt ljudkort, "Realtek High Definition Audio" är ju integrerat i moderkortet. Finns det olika ASIO att välja på? Har inte kört med FL på ett tag nu. Vad var det du uppdaterade?
  6. Låter som att du behöver lära dig snabbknapparna. F5(playlist), F6(step sequencer), F7(pianoroll) och F9(mixer). Och i detta fallet gillar du inte F6?? Visa med screenrecorder eller liknande.
  7. Nootropics – Gunnar Vad sägs om denna? 😉 En mupplåt jag o en kompis gjorde över en kväll, tyvärr därav kvaliten men den gillas häromkring xD
  8. Typ alla VEC, Vengeance Essential House, dubstep mm. Finns ju massor.
  9. AnuBiz

    Sylenth1

    Ska man vrida sig fram till ett visst ljud så måste man veta vad man gör och det kräver många års övning, jag tvivlar på att det finns så många här som klarar det (men jag kan ha fel).. Antar att du vill ha en snabb lösning, då rekommenderar jag att använda Nexus eller någon annan trumpet-plugg istället. =)
  10. Jag är på jakt efter ett ljudkort med thunderbolt-teknik som går att använda till Windows då mitt moderkort är utrustat med det, men det verkar snålt på den fronten. Det ser ut som att nästan alla thunderbolt-kort är till MAC först och främst, någon som vet om det faktiskt går att använda till Windows också? UA Apollo är lite för dyrt för min budget.. 😛 Mailade Emusic och fick detta svaret om TAC-2: "TAC-2 fungerar endast för Mac men kan eventuellt framöver fungera för pc. Dock så vet vi inte när de släpper drivrutiner för detta."
  11. Samma här, förstår inte vad du är ute efter..
  12. Jag har ökat mina exporteringsinställningar. Jag vet inte om det är bra eller så med tanke på att filerna blir stora, men det låter iaf bra. Kanske dragit på lite extremt vad vet jag.
  13. AnuBiz

    Vocal Box

    Haha kul 😉 ja det är det, jag vet att det inte är bra men jag håller på att bygga om totalt därinne så det kommer bli isolering med bra densitet osv, kan ju sätta in dubbelt upp av skummet så länge om ni tror det hjälper? 🙂( i lådan alltså)
  14. Jag ser inte att du har ett ljudkort, kör du på det inbyggda ljudet i Windows?
  15. Det finns många duktiga här på forumet, vi har en tråd angående kontaktnät här på forumet och där har de flesta laddat upp sina soundclouds. Förresten så handlar det om hur just DU arbetar, så du får nog testa lite olika DAW:s om du vill vara säker. Jag skulle jämnfört cubase och fl om jag hade Windows och logic om jag hade Mac. Jag använder fl Studio och jag älskar det.
  16. Släng upp en screenshot på mixer och exportvalen så får vi se 🙂
  17. Den ligger i fel mapp troligen, installera den i install data vst typ så funkar det iaf för mig. Funkar set inte då så får du testa byta sökmapp i fl. Sitter i bilen så kan ej se allt framför mig nu:)
  18. AnuBiz

    Vocal Box

    Ja då får vi se det som ett misslyckat test isåfall då 😉 Jag tänker iaf prova =) Tips på genomförande? Placeringen av mikrofonen nu är bara för att kunna ta en bild..
  19. AnuBiz

    Vocal Box

    Nu har jag fått igång min mikrofon och tänkte nu testa själv att sjunga. Det får bli något enkelt bara för att visa skillnaden. Jag tänkte testa med och utan reverb, dvs 4 snarlika spår. Två torra och 2 med lite reverb (kan inte garantera att sången blir samma resultat då jag är ovan sångare) 😉 Återkommer med test inom någon dag 🙂
  20. Spela in en screenrec och visa så ska vi försöka hjälpa dig! typ: http://technet.micro...spotlight2.aspx
  21. anubiz_90@hotmail.com =) 23 bast. Har nu skickat förfrågan till FB-Gruppen!
  22. AnuBiz

    Studio i källarrum

    Bryr ni er om hur den ser ut? Hurpass seriöst vill ni ha det gjort? Vilken prisklass? Jag skulle skitit i utseende och köpt bra isolering o byggt egna absorbenter och egna akustikkonstruktioner. Billigast så och det är ju trots allt bara ni som ska vara där? Någon annan kanske har några inslag =)
  23. Jag blev medlem på imageline för att kunna läsa allt och jag hann bara luska lite snabbt under rasten. Vad jag såg så kan de ha något med grafiken att göra, eller att du har väldigt många plugins igång på samma gång som laddar över s.k. 10.000 GDI. Stod mkt om det.. Testa och läs de själv jag jobbar vidare nu hoppas det löser sig och att det var till någon nytta! =)
  24. https://www.google.se/search?q=fl+studio+dib+cannot+be+made&oq=fl+studio+dib&aqs=chrome.1.69i57j0l5.4342j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8
  25. Jag är rätt så erfaren av FL. Kan du vara lite mer utförlig? Print screen el liknande. Vad är det du försöker uppnå? Förstår inte formuleringen.
×
×
  • Skapa ny...