Jump to content

Baugarn

Medlem
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Baugarn last won the day on May 14 2014

Baugarn had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutralt

About Baugarn

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 03/25/1992

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Linköping-Sweden
 • Min utrustning
  Focusrite Scarlett 2i4, FL Studio 12, Komplete 10
 • Intressen
  Musik

Recent Profile Visitors

3,013 profile views
 1. Det var tydligt för mig. Alla har olika smak där också- vissa anser att den ena gitarren funkar medans den andra föredrar den andra- har även hört att "gitarr är dött, varför valde du det instrumentet?" osv. Uppskattar all din feedback Kamisc. Du får gärna höra av dig om du vill att jag lyssnar på det du gör!
 2. Tack! Okej, ja- kanske blir en röra med den (det är kompgura). Försökte hitta instrument- gjorde totalt 23 olika varianter men hittade inget som jag ansåg passade bättre. Fastnade med det till slut. Hmm ja, du kanske har rätt. Gjorde som sagt många varianter av låten, med olika melodier/instrument- men den ända jag ville gå tillbaka till var den här varianten. Får klura på det till nästa gång. Tack för bra feedback! Uppskattas.
 3. Kanske det, det är jag själv som spelat in den men har inte dammat av min el-gitarr på många år så kände väl själv att jag borde kunna spela in den lite bättre. 😐 Ska tänka på det till nästa också. Mixingen är även den gjord under lite sämre förutsättningar- en amatör musiker med endast headset. Så finns nog mycket man kan göra där. Bara försöka öva och bli bättre! Tack för att du tog dig tid för feedback!
 4. @kamisc Tack för feedback! Det är svårt, försökte få gitarren att låta maffig utan att få en extrem dist i refrängen.. Något tips på bra ljudnivåer/förslag på instrument?
 5. @HomerJSimpsson Tack för feedbacken! Jag förstår vad du menar nu när jag lyssnar. Hade stora problem att inte gömma sången i låten när jag lyssnade via bilstereo. Det blev en massiv dist när jag körde mixen där medans alla andra stereo/headset lät klockrent. Kanske överarbetade jag det. 😕
 6. Hej! Länge sen jag la upp något här. Första stället där jag sökte kredit och minns att man faktiskt fick lite respons, så jag hoppas man fortfarande kan få det. Jag har gjorde lite Tropisk musik igen, här är resultatet:
 7. Tjäna, Det jag söker är en sångare att samarbeta med. En sångare som helst kan skriva egen text och har en egen mikrofon. Stad är ej specifikt då man kan skicka filer över intranätet. Jag är en House producent och mina låtar finns både på Spotify och Soundcloud, har även uppgraderat alla mina program och köpt nya så nu låter det mesta mycket bättre framöver. 🙂 Inte mycket mer att säga, har du intresse att göra lite "House" liknande musik och kan sjunga så kontakta mig. Min musik hittar du genom att söka på Baugarn. /Baugarn
 8. Version mp3

  51 downloads

  Tjena. Fixat och donat med en låt med lite "metal" sound i och söker lite feedback. Gärna feedback angående mix och master då det är min största fiende i musikskapandet för tillfället.
  Free
 9. Jo jag kan hålla med om att det låter rätt långt bort. Har lite problem med just mixandet, försöker fortfarande lära mig. Tack för alla tips, ska se vad jag kan göra med dem. Tack för feedback!
 10. Okej. Har inte mycket att svara men jag är tacksam för dina tips! Får kolla upp det där och se om jag kan ordna det till nästa låt.
 11. Version mp3

  56 downloads

  Körde på en ny big room. Arbetat mycket mer på kvalité och master.
  Free
 12. Version mp3

  50 downloads

  Jag vet att jag laddar upp väldigt ofta. Men vill verkligen få till en bra kvalité och lär mig för värje kritik jag får!
  Free
×
×
 • Create New...