Jump to content
Annons

ashman

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

  1. Jag är 43 och gör bättre musik än någonsin. Speciellt i ungdomarnas smak. Pop, rock, riv och även annat. Bättre omdöme, bättre kvalitetskänsla, bättre inneröron!! Vid 26 kan det nog visserligen vara klokt att göra ett uppehåll. Men en sann musikant kan aldrig sluta spela.
  2. Oj då det gick visst inte. Filen var för stor. Finns det nåt sätt att komma förbi 1,95 mb spärren?
  3. Jag testar gärna detta. Blev intresserad när jag såg första inlägget i tråden. Jag har visserligen aldrig skickat på mastring så jag vet inte vad jag har att förvänta mig, men jag har däremot försökt väldigt mycket själv och tycker att det är otroligt svårt att få det bra. Det var länge sedan jag gjorde detta material så jag vet inte riktigt vad som redan är gjort, men du kan ju prova. Det hissar lite här och där, trolgitvis pga. dålig mp3-kodning. Sångljudet suger tyvärr också. Men det vore roligt att se vad som går att göra. MVH Håka
  4. Ja, jag har förstått att det kan bli svårt, men jag har inte fått igång just detta lilla rummet ännu. Hade större förut men ändå bekymmer. Nu blir det väl nya bekymmer. Men jag tänkte att en rejäl neddämpning och toppning med en KRK ERGO skulle hjälpa till lite. Ett par ordentligt bra hörlurar kan ju kanske också vara till hjälp.
  5. Tyvärr brukar jag ofta "skruva sönder" låtarna vid mix. Antagligen för att öronen domnar. Får alltid för mig att det är fel på min lyssning, men antagligen ska man lyssna på mycket mer "färdig" musik i anläggningen man sitter vid så att man lär sig hur det ska låta, och helst på samma volym, eller ha ett par olika att växla mellan Just nu håller jag på att försöka få ett nytt och endast 4 kvm. stort kontroll/produktionsrum att fungera. Glömde tyvärr att tänka på det där med ventilation innan jag började.... Hur fasen kan man lösa det i efterhand. Några idéer. Men nu ramlade jag visst ur ämnet. Sorry...
  6. Den dagen jag gjorde slag i saken och köpte mig en ordentlig kompressor blev mitt liv betydligt roligare. Det lät bara helt plötsligt fan så mycket bättre om sången än det nånsin gjort, och framför allt blev det roligare och inspirerande att sjunga. Rekommenderas. Köp en bra burk!! Innan jag gjorde detta har jag haft 4-5000 kr kompressorer i flertal. Jag har väl vetat hur kompressorer har fungerat och läst och lyssnat mig till hur dom ska ställas, men behärskar konsten gör jag ännu inte. Ibland är det bara ett enda gissande och provande, men med riktiga grejor är chansen att lyckas bra mycket större.
  7. Jag skulle vilja veta ATT mitt bidrag verkligen kommit med i högen av de dryga 3000 och inte kommit på avvägar eller kommit in för sent eller kanske blivit diskvalificerat för att något varit fel i papperen eller dylikt. Är det nån som vet om man kan få reda på OM man verlkligen blivit lyssnad på. Det kanske bara kastades direkt.
×
×
  • Skapa ny...