Jump to content
Annons

vel0city

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. vel0city

    Vill lära mig DJ:a

    Hej, Jag har skaffat mig en dj controller och vill börja lära mig DJ:a, jag vill lära mig mixa låtar men jag undrar vad det är man ska tänka på när man mixar från A till B låt för att det ska låta perfekt? Säg att jag kör en låt på deck A och vill mixa till låten i deck B, båda låtarna har samma BPM, ska man tona in låten genom höja sagta i deck B från intro eller där dropen börjar eller ska man sänka basen först i A eller B? Hoppas ni förstår vad jag är ute efter att lära mig så kan nån som vill hjälpa förklara det för mig i denna tråd, samt tips och trix!
  2. Korrekt är ute efter synthljudet. Han hade skrivit att han får till det ljudet genom "you should tune (( 😎 to -50 and Fsharp -50. but the Accent is main important." Men han spelar på Korg Pa800 och det är kanske annrolunda på musikprogram eller?
  3. Hallå. Har köpt en Novation Launchkey som jag brukar ställa in via FL studio eller Ableton och jag undrar om det finns nån här inne som är duktig på få till detta melodi på FL studio på synth pianon på FL studio eller på Ableton går även bra. Här kan ni lyssna hur melodin låter. http://www.youtube.com/watch?v=8OwcB-XnNYc
  4. Hallå. Har köpt en Novation Launchkey som jag brukar ställa in via Ableton och jag undrar om det finns nån här inne som är duktig på Ableton och kan hjälpa mig få till denna melodi på synth pianon på Ableton. Här kan ni lyssna hur melodin låter.
×
×
  • Skapa ny...