Jump to content
Annons

shapes and sounds

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Detta är en fråga, inte ett påstående. Är det någon som förlorar på streamingtjänster så som spotify. Finns det någon som kan säga om den med pengar betalda mediakonsumtionen ökar eller minskar pga tjänster som spotify. Eller är det bara jag som lyssnare som förlorar då jag tvingas att lyssna på reklam? Här kommer mitt påstående :-). Jag tror att det kan vara så att artister tjänar på spotify även om de bara får betalt motsvarande en kopp kaffe en gång i månaden. Folk som har ett musikintresse lyssnar på spotify och köper skivor, man blir tipsad om mer musik och köper mer skivor. Har man inget intresse från början så lyssnar man ändå på spotify men köper inga skivor (dock så har sannolikheten att man skall köpa musik ökat iom att man får upp ett litet intresse via spottan). Är det inte så man tror att det ligger till med den olagliga fildelningen (och nu menar jag inte vad skivbolagen tror)?
  2. Hej jag slänger mig in i debatten, huvudstupa utan att hävda att jag är en expert inom ämnet. Hoppas att det går bra ändå. Om det inte finns lämpliga mobila lösningar som ungarna vill ha så kommer ungarna att utveckla lämpliga alternativ för mobiltelefoner. Sen om programmen måste godkännas eller ej kan ju rimligen inte spela någon större roll (det kanske tar lite längre tid att knäcka system etc vad vet jag), skillnaden mellan en telefon och en dator minskar så varför kan man inte ha lika bra system för telefoner som till datorer. Jag tror att respekten för vad som är lagligt eller ej sjunker, delvis på grund av att man ser att stora privata ekonomiska intressen ibland har för mycket att säga till om hur samhällets regler skall dikteras, och delvis för att dagens kids är uppväxta med stor tillgång till gratis media.
  3. förinspelade ljud a la "dansbandsgubbe som sitter på marknad och kränger hemmainspelade kassetter"?
  4. Tänkte bara lägga in en bild på min "studio". I lådan så har jag ljudkort och effekter kopplat som jag vill ha det. bara att plugga in sladden i datorn och börja spela in.
  5. Bra låt! Jag gillar tanken bakom ljudet (eller i alla fall så som jag uppfattar tanken), lite som något som skulle kunna ha getts ut på Sarah records. Min enda invändning är att det är lite för mycket undervattensljud på gitarren. Volymen på sången är bra tycker jag.
  6. köpte du den? I så fall hur upplever du den, är det något att ha? Jag funderar själv på att slänga iväg en beställning under dagen. Är det någon som har några erfarenheter av denna?
×
×
  • Skapa ny...