Jump to content
Annons

Martin Kristoffersson

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Hej, i EZdrummer finns ingen MIDI Learn-funktion (däremot i Superior, som nämnts ovan). Vad jag vet verkar DTXplorer vara lite krångliga eftersom man inte kan mappa om ljuden i själva modulen. Jag skulle rekommendera att du kollar om du kan göra s k drum maps i din host, så att MIDI:t "översätts" så det passar med mappningen i EZdrummer. Mappningslayouten för EZdrummer finner du genom att klicka på frågetecknet uppe till höger i interfacet.
  2. Hej kamrater, EZdrummer finns inte i 64 bitars version för Mac ännu, men det ska inte vara långt borta. Lösningen är som tidigare påpekats att köra i 32-bit läge. ALT+TAB-lösningen har jag inte testat, men det är ju bara fint om det funkar!
  3. Hej, först och främst måste du ha installerat version 2.2.3. Sen måste du ha valt Metal Foundry-biblioteket i Constructmenyn. Då ska presetsen synas under Load/Save - Combined Presets.
  4. Hej, Toontracks Electronic EZX innehåller ca 30 elektroniska kit, bl a ett 909 och har även multioutfunktion. Du behöver EZdrummer också, eftersom Electronic EZX är ett expansionspack. Det är ganska skonsamt mot ditt RAM-minne, laddar runt 30MB.
  5. Hej, jag får ta tillfället i akt och klargöra ett par saker. Det är inte samma MIDI-filer i Superior Drummer 2.0 som i EZdrummer. Inte heller i Music City USA SDX. Allt MIDI i alla Toontrackprodukter är exklusiva för just den produkten, det finns inga "dubletter". Nashville-MIDI:t är ca två år gammalt, medan Music City MIDI:t spelades in i februari/mars. Jag blir lite osäker på vilka produkter du har och inte har, men så här ser det ut i stora drag; MIDI:t för EZdrummer & EZX:ar (t ex Nashville) installeras automatiskt. MIDI:t för Superior Drummer och SDX:ar (t ex Music City) finns att ladda ner från ditt Toontrackkonto.
  6. Hej, lite klargörande. LITE-versionen är förvisso gratis, men finns inte för nedladdning hos oss, utan är endast inkluderad med vissa tredjepartsprodukter (som NanoPad i det här fallet). Du kan ladda ner installeraren, men du behöver ett serienummer registrerat för att kunna auktorisera och använda produkten.
  7. Hej, 1. Avinstallera EZdrummer 2. Installera från den nedladdningsbara installeraren, tillgänglig från ditt konto. 3. Ladda ner och kör 1.2.0-updaten. Detta bör fungera. Gamla skivor med EZdrummer kan vara lite svårjobbade på nyare OS, detta är förmodligen orsaken.
  8. Hmm. X-drummen borde komma upp som en egen kanal till höger i mixern, alldeles innan bussarna. Är dock inte helt säker på detta, får testa imorgon. Har du installerat EZplayer Pro? Då borde MIDI:t installeras automatiskt. Annars kan du dra och släppa mappen "Drag me to browser" som finns inkluderat i installern, till browser i EZplayer Pro eller Superior. Det finns extra MIDI till Superior på ditt konto också. Du får gärna posta i vårt supportforum på Toontrack istället för här, där finns det ett helt gäng med techs och andra människor som kan hjälpa. Kolla även in Toontrack TV där du kan få ytterligare tips.
  9. Skapa en ny X-drum och välj den kaggen du vill ha. Sen går du in i Mapping (du behöver Superior 2.2.1 för den funktionen. Uppdateringen är gratis för registrerade användare och finns på ditt konto på toontrack.com). Högerklicka på X-drummen och välj artikulation i rutan uppe till höger. För en baskagge finns ju inte så många att välja på, "Right" borde vara den vanligaste. Högerklicka på "Right" så att den blir orange. Vänsterklicka sedan på samma ställe och dra den till samma pianonot (36) som din andra "standardkagge" är. Du får nu upp en ruta med frågan om du vill "Join" eller "Replace". Om du väljer Join, så kommer båda kaggarna triggas nu när du spelar den MIDI-noten. Om jag inte missat nåt nu i den sena timmen så borde detta fungera.
  10. Hej, I mixerfönstret, clicka "Edit" för de ambiencemickarna som du inte har någon signal för och se till att du har dragit upp volymen på de trummor du vill ha med där. Om det inte går så är det antagligen precis som föregående talare sa, att du inte installerat den fulla installationen.
  11. Hej, Om du har en registrerad licens av EZdrummer så kan du köpa Crossgraden från EZdrummer till Superior Drummer 2.0. Om du har den gamla dfh Superior så kan du köpa upgraden. Om du inte har någon av dessa så kan du bara köpa den "vanliga" versionen av Superior Drummer 2.0. Alla versioner innehåller dock samma produkt i slutändan.
  12. Hej, pröva följande; 1. Avinstallera EZdrummer helt (om du har expansionspack så behöver du inte avinstallera dom). 2. Ominstallera från den nerladdningsbara installern som finns tillgänglig från ditt konto. 3. Kör 1.2.0-updaten. Om du fortfarande inte får det att funka så bör du testa uppdatera din Windows Installer. På länken nedan finns en nyare version. http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en Om du har fortsatta problem så får du gärna vända dig till vårt supportforum på http://www.toontrack.com/forum/
×
×
  • Skapa ny...