Jump to content
Annons

Polonium210

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. okej kan inte hitta något tyvär är ganska ny på detta med. Det enda jag kommer på att göra är att flytta midi spåren upp och ner på tracken för att de ska hamna rätt efter man har spelat in men det är ju ett jävla jobb med det och samtidigt att det kommer bli jobbigt och störigt att lägga trummor när du har cymbal på virvel och virvel på kaggen.
  2. Hej har nyss skaffat Ezdrummer med metalheads expansion och och vill koppla in mitt digitala set yamaha dtxplorer via midi kabel vilket jag har gjort och fått in ljudet från ezdrummer metalheads in till mina trummor. Men problemet är det att ljuden ligger fel har virvlen på kaggen och crash på virvlen har inte ens nån kagge men pukorna verkar ligga rätt samt hi haten. har hört att många har haft problem med dettta men har aldrig fått någon klarhet i vad man ska göra för att få dom rätt. har hört att det finns nåt som heter drum maps men vart hittar man dom och hur funkar det hittar inget att ändra på trummodulen heller läst igenom instruktionsboken nyss. använder programmet Pro tools 8 LE Jag hoppas verkligen någon kan hjälpa mig med detta vore jätte tacksam! MVH Christoffer
  3. okej. ja det där i trummorna hittar jag inte. men vart hittar man dom där Drummaps då? =P
  4. Tack funkar faktiskt! bara ett problem att trummorna ligger fel har till exempel virvlen på baskaggen och cymbal på virvlen etc. Hur löser man det ?? mvh Christoffer
  5. Det funkar äntligen nu tack vare länken du skickade sist Naymari. =) men tack alla ni andra också för all hjälp det uppskattas! =) har bara ett litet problem till nu om någon här kan hjälpa mig? Jo det är så här att jag vill köra ezdrummer genom mina digitala trummor som är yamaha dtxplorer men vet inte vad jag ska köra på för track och hur man får in det trumljudet i mina digitala! har ny metalheads expansion som jag vill få in i mina trummor så det blir lite mer realistiskt så man slipper det ``digitala´´ ljudet. skulle vara jätte tacksam om någon vet hur man gör? MVH Christoffer
  6. okej men på kartongen finns det ikoner med både VST och RTAS så det borde ju finnas. skulle du vilja hjälpa mig annars genom fjärrstyrning via msn om du har det? känns ju lite riskabelt men känns som jag kan lita på dej. har ju pc med så du vet det och windows 7.
  7. finns ju ett serie nummer på skivomslagets baksida med som jag inte har använt än vad är den till för och när ska man skriva in den?
  8. okej nä jag har köpt det. tack för din hjälp i alla fall får väll försöka be dom om hjälp.
  9. Okej men kan inte välja något? kan bara välja mellan dessa Home directory och ez drummer plug in och på den står det VSTi drum sample should go where VSTi plug-ins are kept.
  10. Nej det vet jag inte vad är det för något? hur gör man det?
  11. Hej har problem med att få igång ez drummer med pro tools LE har installerat det man ska men vet inte vad jag ska göra för att pro tools ska hitta ez drummer. är inne på pro tools och letar bland plug insen men hittar inget. Är väldigt tacksam om någon kan hjälpa mej med detta. Är ganska ny vad det gäller inspelning, pro tools ezdrummer etc. tack på förhand.
  12. Så om jag köper en sån och koppla den gröna AUX kablen till den och sen in i S/PDIF utagen på mboxen så ska det funka?
  13. Nej det har jag inte. alltså alla utag finns på baslådan som det går en kabel tiil volumknappen och två kablar till varje högtalare och en typ AUX kabel som är grön går till datorn. har S/PDIF in och ut på mboxen och och två ingångar för studiomonitorer Ursäkta om jag förklara dåligt men är inte så bra på det här.
  14. Hej jag har köpt ett ljudkort Avid Mbox 3 och vill kunna få ljud ur mina datorhögtalere på något sett då jag just nu inte har råd att köpa riktiga studiomonitorer för tillfället. Här är mina högtalare http://www.pricerunner.se/pi/267-464926/MP3-och-PC-hoegtalare/Logitech-Z-4i-2.1-produktinformation Har en Pc så alla vet; Och har varit inne på kontrollpanelen och försökt ändra inställningarna så ja kan få ljud från min mbox och ut i högtalarna men hittar inget. Om nån vet vad jag kan göra eller vet om det ens går vore det snällt! Tack på förhand!!
  15. Jo det verkade vara det. jag lyckades tänka ut det själv sen. men hade för mej att jag testade det också och att det inte funkar jaja men huvudsaken är att det funkar nu. jag får utslag på midi tracken men ej något ljud men det kan ju vara så då som Naymari säger att man måste köra det genom ett plugg in. men jag har i alla fall lyckas spela in trummor nu och till och med lite sång nu genom mic line porten. =) Tack för all Hjälp I allla fall . det uppskattas! Men jag vet fortfarande inte vart man ändra det där så jag får bort rutan som kommer upp när jag ska starta pro tools. =/
×
×
  • Skapa ny...