Jump to content
Annons

DonAkerlund

Medlem
  • Antal inlägg

    45
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hur gör man för att kopiera en hel kanals inställningar, pluggar mm, till ett annat projekt. Vet att jag läst nägonstans att de går men kan inte hitta de??
  2. Är det verkligen ingen som vart med om de här och hittat en lösning?
  3. Har ett problem med att ljudvågarna inte syns varje gång jag spelar in ljud spår i Logic 9...Vet att man kan gå in och trycka refresh overview. Men de är ganska jobbigt om man ska behöva göra det varje gång man spelar in något. Så någon som haft liknande preblem och löst de? Har även ett annat problem, när jag gör en ny tagning på en kanal där det redan finns en tagning precis innan där jag börjar min nya tagning så klistras den tidigare tagningen och den nya ihop. Hur får jag bort det?
  4. Nu vart det lite pinsamt men skyller på att ja var för ivrig vid installation. Installerade om nu och upptäkte den här ganska viktiga texten 😮 Logic users: Please register the AU Reg Utility Located in /Applications/waves/Waveshells/Waves AU Reg Utility 7.0.app Miss av mig, tack iaf för all hjälp. Robert
  5. Jag följde bara instruktionerna vid installation eller alltså klickade vidare som jag gjort när ja installerat andra pluggar...Sen när jag inte kunde hitta dem i Logic så läste ja att man skulle lägga dom i användare-> "jag" ->Bibliotek -> Audio -> Plug-ins -> Components, så dit kopierade jag hela mappen med pluggarna. Men tycker de känns så skumt att ProTools hittar dem men inte Logic. ProTools hittade dem innan ja lagt dem i den mappen, Och ligger inga andra pluggar i den mappen. Har jag lagt dem i fel mapp lr?
  6. Tjena! Har hittat endel andra liknande trådar men inte riktigt fått svar och min kanske skilljer sig lite grann...iaf Är ganska ny med att jobba på mac datorer och logic, och problemet som ja sätt andra även har så hittar ja inte vissa pluggar i logic. Hjälpen jag hittat tidigare är att lägg pluggen i Bibliotek -> Audio -> Plug-ins -> Components..men de hjälper inte, har även kollat i audio Unit manager där finns de inte heller. Pluggarna i fråga är Waves SSL4000 packet, och dom är köpte och jag har key till dom så de är inte det som är problemet. Nu till de som kanske skilljer sig från andra, jag har även ProTools på datorn och i PT hittar jag pluggarna, så varför finns dom där men inte i Logic. Har även andra pluggar också och dom får ja upp i Logic men varför inte de här från Waves? Robert
  7. Vad är skillnaden på Waves native och TDM mer än att ena kostar dubbelt så mycket?
  8. Tjena! Sitter med min Nya macbook pro och ska få igång mitt ljudkort som är en Digi 003. Kabeln som är med digi 003an är för stor för firewire ingången som sitter på Macbooken vad är de för sort som passar till macbookar? någon som kan länka lr visa för ja hittar inte rätt kabel, har testat me varianten som heter typ 4 pins och är mindre men den är för liten istället. vad ska ja ha för kabel?
  9. Ja så måste de ju va, att de är en uppgradering om man har ez-drummer.
  10. Va inne och kolla på Superior drummer 2.0 på Thomann och upptäkte att de fanns 2 versionen den vanliga och sen en som hette "SUPERIOR DRUMMER 2.0 CROSS EZ". Någon som kan förklara skillnaden för är en liten prisskillnad på dem?
  11. okey tack för tipsen ska ta och läsa och se om det hjälper nått.
  12. Okey de låter bra. tack så mycket för svaren. Robert
  13. Om jag byter till cubase5 funkar min gammla pluggar som andvänts sx3? Om de funkar hur gör ja då för att få dom i C5, måste de installeras om eller bara flyttas någonstans? Robert
  14. Tjena! Har lite problem med cubase i Vista, men det är jag vell inte ensam om. Allt fungerar utmärkt utom kanalbyten, när jag ska byta kanal kan det ta upp till 1minut och programmet fatsnar. Så då undrar jag kan de ha och göra med att Sx3an är för gammalt för använda med vista ( home premium har jag) eller är de vista modellen jag har som inte går ihop med musikprogram? Har funderingar på införskaffa Cubase 5 men känns dumt om jag kommer få samma problem med det programmet. Vad tror ni? Datorn jag har är en dell med 2ghz processor 3gb ram. Robert
  15. lägg ner nu. ja kan programet för övrigt har dock aldrig spelat in med fler än en kanal tidigare. Om ni nu vet varför inte bara säga hur ja ska göra, slöseri med tid på att skriva svar som inte ger nått.
×
×
  • Skapa ny...