Jump to content
Annons

Jasi

Medlem
  • Antal inlägg

    251
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Jasi

  • Födelsedag 1991-02-16

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Skokloster

Socialt

  • Skype
    jonas_jansson@swipnet.se , dimebag_jasi@hotmail.com
  1. Ok =/ Nån som vet någon billig DAW kontroller som har motoriserade fadrar förutom den där Behringern?
  2. Ja men lycka till 😄 X1 an verkar vara en bra mikrofon
  3. Jasi

    Nybörjar-kompressor

    Det finns MÅÅNga såna... Beta Bugs audio har en som heter Squeeser om jag minns rätt.. bara 1 knapp där P: Kommer inte på nå fler nu men... det kommer 😛
  4. Jag har B1 också å blev ganska nöjd med min "röst" testinspelning. Den verkar ganska bra i det lägre området. äsch fan. Jag gillar den iaf.. Även använts till Gitarr stärk både rå dist, smyg dist å rent.
  5. !!! http://www.youtube.com/user/Jasi1911?feature=mhum !!! 😄 Ni får lyssna på vad ni vill. Men skyll er själva 😛 Säg vad ni gillar med mixarna å vad ni inte gillar.
  6. Mjo, jag vill ju att kompressorn ska jobba när den får signal. Så...
  7. Jasi

    Substitut till Sidechain

    Har Bara LE versionen utav Cubase så jag kan inte använda någon sidechain. Någon som har tips på hur man kan göra en sidechain utan sidechain funktionen? Möjligt är det ju, vet ju bara inte hur man gör det... nånting med FX kanaler iaf säkert?
  8. Det finns en podcast serie som heter www.homerecordingshow.com Dom hade en speciell podcst med just att spela in kontrabas. Vet ej vilken episod med det finns i titeln på den så leta där.
  9. izotope har en plug som heter ozone som jag tror du kan ha nytta med, eller en liknande, eftersom den är ganska dyr. den kan typ härma eq kurvor som man "importerar" å sånt, det kan vara till stor hjälp. Eller också kan man ju väl ta en analyser å titta på en riktigt 60-tals låt å se, sen mixa ner så den ser liknande ut. Det är väl mer med högtalarna och mikrofonerna då mer än effekter då.
  10. Jag vet inte, jag valde bara att få nåt råd om var jag skulle sätta upp prylarna dom rekommendera. Så klart deras egna. Men jag tror att man kunde för en liten peng. Tror det kan hjälpa såna som vill börja iaf
  11. Auralex "utför" en "kalkylerad" beräkning utav vad dom tycker man behöver sätta upp i sitt rum. Man skriver in storlek, möbler, vad man tänkt å lite annat så ger dom förslag vad man kan göra och "hur". Värt att testa för dom som ska börja skulle jag tro 🙂 auralex rrum analys
  12. haha nej då. Men om man ser själva inlägget å vet lite så 🙂
×
×
  • Skapa ny...