Jump to content
Annons

antonbillinger

Medlem
  • Antal inlägg

    38
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Glömde skriva att jag har köpte ett par AKG K-121 STUDIO lurar. Har funderat väldigt mycket på att skaffa ett par monitorer och kanske någon enklare synth i så fall. Något tips på schyssta monitors i för ca 3000 kr?
  2. Tjena jag har en hemmastudio som består av. - Imac - Logic pro 9 - Guitar rig - Apogee duet - THE T.BONE SCT800 + puff skydd Vad bör jag köpa härnäst? Något tips?
  3. Hmm mitt problem är att jag vill panorera en separat cymbal. i mixer finns det bara alternativet overhead. och det är ju för alla. Trycker man på e-knappen finns det även där en overhead mick man kan panorera med det känns inte som det fungerar heller. Finns det någon möjlighet att göra en egen kanal för t.ex en china cymbal?
  4. Okej, tack för tipsen. Någon som skulle kunna hjälpa mig med var man panorerar i addictive drums?
  5. Tjena har nyss börjat med Addictive Drums och gillar det skarpt! Men min uppfattning är att cymbalerna kommer försvinner lite och tänkte att de kanske har med panoreringen att göra? Vart brukar man oftast placera cymbaler? Left, Right eller Center?
  6. Tjena! Har köpt hem Addictive Drums. Är rätt ny på det och undrar om det är någon som kan dela med sig av ett schysst preset? Jag spelar mycket metal, så ett metallset hade ju varit underbart!
  7. Tjena är rätt ny på det här med gitarrpedaler. Har köpt mig en Boss metalcore, Boss Noise supressor, en volympedal och en TC ELECTRONIC POLYTUNE. I vilken ordning ska jag ha dem från förstärkaren?
  8. Tjena är rätt ny med kong och har en liten fråga. Jag vill göra en play/stop funktion på varje pad. Så att när jag trycker en gång så spelas en låt upp. Trycker jag en gång till så stoppar jag den. Är det här möjligt?
  9. Tjena, Har nyss installerat Andy sneaps preset till mitt SD 2.0. Men jag kan inte hitta vart jag trycker för att använda det. Någon som vet?
  10. Okej har spelat in och fått ett hyffsat grundljud. Någon som kan tipsa på en bra kompressor eller eq jag kan lägga på?
  11. Betyder det att bilden Liket la upp upp är fel? någon som skulle kunna ge en korrekt skiss i så fall?
  12. Tack för tipsen! Är rätt ny på detta. Kan någon förklara vad kamfiltereffekten är så jag vet vad jag ska undvika:)
  13. Okej så jag borde inte placera sm57an in till gallret?
  14. Ska se om jag förstått det här rätt. Jag placerar min sm57 snett in mot konen med en 45 graders vinkel sen placerar jag en kondensator mick 1 meter från förstärkaren riktad rakt mot konen?
  15. Hmm det låter som en go moneysaver. Då kan jag investera i en riktigt bra kondensator mick för sång och även använda den till gitarr? Finns det någon lite mer specifik beskrivning var man ska placera mickarna. Det är mest kondensator micken jag inte vet riktigt var jag ska ställa.
×
×
  • Skapa ny...