Jump to content
Annons

Kexchokladen22

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svaren! 🙂 Får se vad jag väljer, just nu så står det mellan att köpa en juno-60 eller en Roland Gaia Sh-01. Problemet med en juno-60 är ju dock att hitta en till salu. Men jag håller fortfarande på att kolla på olika syntar!
  2. Hej! Jag det senaste kollat runt på lite olika syntar, och efter att ha läst en hel del på forum och liknande så verkar det som en analog är ett bättre köp! Uppfattningen jag har fått är att de analoga syntarna är lättare att kontrollera effekter på och har bättre ljud. "...och att alla som har lite erfarenhet tycker att alla digitala syntar som görs i dagsläget är plastiga leksaker" Kan tilllägga att syntarna jag har läst om har oftast varit Juno-60 eller SY-85an. Men jag undrar om jag kan koppla in en analog synth till Reason och spela med den som en midi-klaviatur? 🙂 Annars så får jag väl köpa en midi-klaviatur senare. Tack på förhand!
  3. Hej! Jag tänkte gå och köpa en Studio Projects B1 mikrofon idag, men så kom jag på att de flesta "eller alla?" kondensator mikrofoner behöver strömförsörjning. Jag kommer koppla in mickrofonen i en Line 6 Pod X3 "inte live versionen", kommer jag behöva köpa till en liten 48watts låda eller vad de nu är? 😮 Tack på förhand!
  4. Jag tycker han va rätt överskattad men 😛 Beat It är riktigt bra men allt annat som han har gjort tycker jag inte är så bra.
  5. Test 1 låter väldigt mkt Bring Me The Horizon och den andra väldigt mkt Underoath, men det finns ju typ inga stora och bra band i Sverige som spelar Metalcore? med en bra sångare och övriga medlemmar kan det bli rätt nice faktiskt 😛
×
×
  • Skapa ny...