Jump to content

Azzopardi

Medlem
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

2 Followers

About Azzopardi

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Sundsvall

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.soundcloud.com/azzopardi
 • ICQ
  0
 1. Trevligt! Fan vad nice! Är du officiell artist hos dom? Jag bor i krokarna kring Sundsvall. Det är inte aktuellt nå Evertune (eller musikprylar överhuvudtaget) eftersom jag precis köp en ny lya som behöver ha sina pengar strödda över sig. Men framgent: vad skulle en Evertune-fräsning kosta om du gjorde det? Precis som @Die Hard nämnde så var priset jag fick enkom installationen, så priset för själva stallet tillkommer vilket att gjorde att det inte blev så jävla fördelaktigt ändå.
 2. Exempel: Fender Player Series Stratocaster i färgen Polar White. Hos Evertune kostar den 1039 dollar vilket är ungefär 9 600 kr. Då tillkommer då också frakt och tull på ett gängse tusen kronor på det. https://www.evertune.com/shop/guitars/FENDER/player_series_STRATOCASTER_polar_white.php Samma gurka på Muziker.se kostar 5 669 kr med fri frakt. Addera då cirkus 3 500 kr i Evertune-installation så har du en likadan gitarr för bra mycket mindre pengar. https://www.muziker.se/fender-player-series-stratocaster-mn-polar-white?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycHUVcgNG6w8s7z_yo0H-fWQdpLTwlzi00ytlG3z0Exo0ygmAYIgttEaAhqMEALw_wcB M.a.o - skillnad på tusentals kronor!
 3. Slog en signal nu. Anders sa att det brukar landa på runt 3500 kr för jobbet + strängar och sånt. Tåls ju att funderas på...!
 4. Okej, finemang! Då ska jag slå en signal till honom! Tanken var ju att försöka komma ner några tusenlappar genom att slippa beställa gitarrerna från Evertune-shoppen och på så sätt behöva tulla in gitarrerna. Köpte en American Standard Stratocaster från Evertune och den blev ju lite halvdyr p.g.a tullavgiften och fraktkostnaden... Har en Washburn Parallaxe 6 Ola Englund sig. med Evertune också och det är en fördjävla bra gitarr. Hoppas Solar är lika bra - lite sugen på en sådan också så småningom. Jag kan fan inte leva rent gitarrmusikaliskt utan Evertune ?
 5. Hallå hallå! Någon som kan tipsa mig om någon här i landet som installerar Evertune-stall på gitarrer och dessutom har möjlighet att skicka gitarren?
 6. Well...nu har det blivit så här att jag kommer köra storslam! Efter ett par veckors klurande så kommer jag skaffa 2st Washburn Parallaxe - en 6 strängad och en 7 strängad. Jag provlirade på musikaffären här i stan och fattade tycke! På sikt kommer en Fender Strata att införskaffas också och då känner jag nog att paletten är heltäckande för vad jag tycker om att lira.
 7. Njaaa..kanske! Jag tror inte det någon ESP Ltd MH1000 i alla fall för jag fixar inte XL-frets.....Jag lirar hårt med vänster handen så det kommer bli pannaka med sånt (nej....jag orkar inte lära om mig) Jag håller på att scoutar runt fortfarande så det blir nog inget beslut ännu
 8. Fick svar av Jerico Guitars idag: "its a Thin C, so its not as thin as a wizard neck, but its not as fat as say, an LP or something like that. PRS has a Pattern Thin, its very similar to this."
 9. Den här var ju jävligt snygg den! http://www.jerichoguitars.com/product/pre-order-fusion-walnut-evertune/ Hur den spelar....blir nog svårt att ta reda på dock!
 10. Tack för tipset! Har spanat in den och den verkar helt klart reko - men är lite skraj för FR-bryggan. Trevligt! Ja, jag håller på med två albums just nu..men det går lite trögt...och speciellt nu när jag kroknat på gitarrljudet
 11. Jag trodde att Evertune var sådant man fick på 40.000 kronors gitarrer men fasen..det finns ju på en del ESP LTD-guror i 13.000 kronors prisklassen! Känns ju som en guldfaktor att ha på en gitarr! Men...... .....om man har Evertune och ett Floyd Rose stall....det känns som att det är överjävligt svårt att byta strängar på en sådan? Jag hade en Schecter med FR förut och det var helt hopplöst att få till bra på eget sätt... Annars har jag spanat in några LTD-guror..och efter lite klurande idag så lutar det åt att jag kommer köra på aktiva pickups... Fler tips på gitarrer?! Tunnare halsar. Jag har rätt små händer (vilket gör att jag drar mig från att skaffa t.ex 7 strängade gitarrer ) Ang. gitarren...schysst! Men jag bor jävligt långt i från Malmö så någon hämtning blir det dessvärre inte här!
 12. Har sneglat en del på Variaxen faktiskt, men alla gånger har slutsatsen blivit att jag vill ha en gurka specifikt för tunga ljud och en gurka för cleana ljud o.s.v. Det känns som att det kommer låta bäst då än att man ska fejka ner stämningen elektroniskt. Å andra sidan har jag inte hört just den varianten men när de sker på det viset (elektroniskt) så blir jag direkt lite misstänksam mot soundet...
 13. Strata är nr. 2 på inköpslistan efter metalgurkan. Så lugn, bara lugn . Tänkt använda den som ett komplement till cleana ljud om jag vill ha någon annan färgning eftersom Stratan kommer vara stämd i standard Em.
 14. Tjena! Oj...det här är nog min första post på forumet på en herrans massa år! Nåväl! Jag är på jakt efter en ny elgitarr eftersom jag känner att det är dags att hoppa upp något steg i "kvalitet" vad gäller elgitarrer till hemmastudion. Köpte mig Line 6 Helix som jag har stoppat med OwnHammer IR's och det låter gött i sig! Men jag tycker inte min nuvarande gitarr gör att det låter gött på det stora hela. Just nu har jag en Woodo GPR1 Black Ash som är nedstämd till C-standard (ingen drop-tuning utan nedstämning på alla strängar) och dessutom med utbytta mickar till DiMarzio Liquifire och CrunchLab. Jag gillar gitarren på många sätt och vis men kommer inte riktigt överens med ljudet längre. Så jag vill ha nå nytt... Jag lirar musik som är som James LaBries soloalbums Impermanent Resonance och Static Impulse och det är ett sådant gitarr sound som jag vill åt med en tydlig mid och tajthet i gitarrsoundet. Jag kommer inte gigga med gitarren utan den kommer operera i min hemmastudio enbart. Jag spelar knappt några solon så greppbrädan behöver inte vara optimerad för sånt (om dom nu brukar vara det).. Jag tycker det är så jävla svårt att navigera där i gitarrdjungeln så jag frågar lite om tips och hjälp här på forumet för att hitta något som passar enligt följande preferenser: - 10000kr I budget (kan sträcka mig lite på den...) - Melodisk popmetal á la James LaBries solo album - Fast stall - kan inte hantera Floyd Rose och sånt - Gitarr vars träslag passar till DiMarzio CrunchLab & Liquifire-mickar (inget superkrav men om orignalmickarna i någon gitarr är åt det här hållet så funkar det också...) - Passar bra att stämma ned till C-standard Jag kanske svamlar en del och inte vet vad jag snackar om men jag har inte superkoll på gitarrer och gitarrprylar så har överseende med det Så.........har ni nå förslag här ni gitarrkunniga?
 15. Azzopardi

  Yosemite och Logic

  Funkar helt perfa här!
×
×
 • Create New...