Jump to content

Metal

Medlem
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

About Metal

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så nu har jag tränat att spela lite och det börjar att gå bättre att ha den längre ner så tack så mycket.
 2. Så där långt ner kan inte jag ha
 3. En sak till, när jag har elgitarren längre ner så blir det ju lite svårare att spela t ex jag kan inte använda lillfingret på samma sätt och nu kan inte jag det här ordet på svenska men på engelska heter det palm mute, som blir lite svårare, då borde det ju vara bättre att höja upp den ett steg? Men då känns det jätte lätt att spela men det kanske ska göra det.
 4. Ok, ska göra det
 5. Ok, för jag har höjt upp axelbanden lite så nu känns det perfekt men på något sätt så tycker jag om längden på det jag hade innan men då blir det mycket svårare att spela.
 6. Hej! Jag behöver lite tips på hur jag ska bli bättre på att spela elgitarr stående. Det känns som att elgitarren är en bra längd nu men det är lite svårare att spela och jag vill inte ha den för högt upp. Om det spelar någon roll så spelar jag alla sorters metal.
 7. Hej, jag har tänkt att sätta på nya strängar på min ibanez rg350dxz men kan man ta vilka strängar som helst? Och är det någon speciell tjocklek på strängarna som gör att det passar metal? Mvh Linus
 8. tycker ni att jag ska köpa en ny eller ska jag ha kvar den?
 9. Jag vet inte hur man laddar upp bilder
 10. Ok, så ifall det skulle komma någon sorts vätska på elgitarren så gör det inget? Och sen är det en sak om mina märken på elgitarren för längst ut där man stämmer elgitarren ( jag vet inte vad det kallas) så har det försvunnit lite trä pågrund av att jag har tappat och slagit i den och jag vet inte ifall det räknas som repor? Förlåt att jag frågar så mycket men jag vill bara vara säker på att allt är ok med min elgitarr. Mvh Linus
 11. Ok, så ifall det skulle komma någon sorts vätska vid pickuperna eller någonstans på elgitarren så gör det inget?
 12. Spelar det någon roll vilket plektrum man använder? Just nu använder jag gibson plektrum men jag har tänkt att skaffa nya plektrum och jag undrar ifall det är några speciella plektrum som passar trash metal eller är det en smaksak? Och kan fel plektrum förstöra en elgitarr? Och hur känsliga är elgitarrer för vatten? För ibland tror jag att jag har varit lite fuktig om händerna när jag har spelat.
 13. Ja det tycker jag med. Jag tyckte det blev bättre metal ljud när jag spelade högre igår.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.