Jump to content

FreddeHstd

Medlem
 • Posts

  516
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

FreddeHstd last won the day on February 6 2012

FreddeHstd had the most liked content!

Reputation

32 Utmärkt

About me

 1. Jag skulle lägga till punkt 5: materialet som används. Dvs. låtarna, dess instrumentering och arrangemang. punkt 6: de som använder materialet (musikerna, teknikern). Det fina i alla dessa sex punkter är dock att ju mer man ägnar sig åt dem, desto bättre låter det.
 2. Der Untergang som ts själv nämnde. Oh brother where art thou går ej av för hackor, liksom Big Lebowski. På teveseriefronten: Treme. Inledningsscenen, när de ska göra första mardi gras efter Katrina är magnifik!
 3. Roade mig med att filma lite under mastrandet av en låt jag nyss mixat och mastrat. Håll för öronen och lid! Eller blunda och njut (eh...?)
 4. Tycker för min del att man kunde skippa produktionskategorin, mixning räcker gott.
 5. Härligt att höra att du tydlig skillnad redan via laptopspeakerserna, ska bli intressant att få veta resultatet senare- men ingen brådska, dra gärna ut på det!
 6. Härligt initiativ! Nå, tycker inte skillnaden är enorm - åtminstone när jag nu helt ovetenskapligt sitter och lyssnar i ett par AKG 240 Studio. Av nån anledning så faller jag lite mera för den ena versionen - men i nästa lyssning tycker jag att skillnaden är försumbar. Inbillar (?) mig att det lika gärna kan bero på liiiten skillnad i gainstaging.... men, ah. Sjukt svårt. Får lyssna lite till, och sen avge min röst.
 7. Mycket roligt. Inget att bli upprörd över. Bra om kidsen får lite speed och teknik i fingrarna, feelingen kommer sen.
 8. Skitkul initiativ Guitar! Önskar så att jag får lite tid till helgen, hade varit kul att få lattja lite jag med...
 9. Jag skulle förresten vilja ha en årets-lista över: Bästa mixning Bästa produktion
 10. Tack för tipset. Som med alla listor så får man väl ta det med en rejäl nypa salt, men intressant ändå.
 11. Så är det nog, många stora namn återkommer i olika produktioner som ena gången mixing engineer och nästa som mastering engineer. Bra distinktion! Konsthantverkare mer än hantverkare.
×
×
 • Create New...