Jump to content
Annons

carlrolf

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Detta hade du snabbt kunnat få svar på om du läser lite. Detta är de olika varianterna som finns tillgängliga via deras hemsida i vilket fall. Minsta paketet längst upp, och största längst ned.
  2. Ja, det blir nog Fast Track, då de skickar med PT Essential, och verkar pigga på att fixa drivrutiner till olika operativsystem. Tack för hjälpen!
  3. Tjoflöjt! Jag är ute efter ett billigt smidigt litet ljudkort som man lätt kan plocka med sig, alltså behövs egentligen inga mic-ingångar eller dylikt. De som jag har funderat på är ESI U24 XL, EMU 0202, och LEXICON ALPHA STUDIO. Alla kostar exakt lika mycket hos tysken, men det är olika funktioner i dem. Det lutar lite mot ESI-kortet, pga att det är så pass litet och strippat. Är det ett bra val, eller är något av de andra bättre? Tack på förhand! EDIT: M-Audio Fast track kanske är mycket bättre än de andra?
  4. Har ingen lösning, men undrar samma sak. Så jag ställer mig bredvid dig och inväntar svar.
  5. Ta på dig en clownnäsa och gör bort dig totalt först, då bör det inte vara några problem att släppa fram sångfågeln. Eller bara att ta sig mod och göra det? Blir nog lättare efter ett par gånger om du bara kör utan att tänka för mycket på det.
  6. Pilla på den ratt du vill styra, gå upp i vänstra hörnet på det VST-fönster du vill ha automation clip till, och välj typ "latest adjusted parameter" eller vad det nu står, och sedan automation clip. Gammal tråd såg jag med, du kanske har löst det, men någon annan som undrar samma sak kanske hittar tråden senare någon gång. EDIT: Jävlar, läste tydligen riktigt slarvigt. Ber om ursäkt för mitt helt onödiga inlägg.
  7. Låter som en bra idé faktiskt. Finns det något speciellt du rekommenderar, eller funkar vilket som helst?
  8. Hej! Jag sitter just nu med ett ljudkort som helt saknar midi-ingång, vilket jag tycker är lite tråkigt. Tänkte därför förr eller senare skaffa mig ett som har en sådan ingång, men som också är kompatibelt med mitt lilla mixerbord. Det lilla bordet i fråga är ett Behringer Xenyx 802. Skratta/gråt/hurra, jag gillar det och vill ha kvar det. Undrar därför över ifall någon har ett kort att rekommendera? Kikade på ECHO Audiofire 2, som verkar vara precis det jag behöver. Skulle detta fungera ihop med xenyxbordet där jag behöver två 1/4 in, och två ut? Finns det bättre kort i ungefär samma prisklass som jag istället ska kika på? Är väldigt tacksam för svar!
  9. Är firewire-versionen överlägsen USB-versionen? Min laptop har bara mini-firewire, men jag kan ju köpa ett PC Card med vanliga portar på, ifall firewire-paketet är mycket bättre. På musikbörsen ligger priset på 2028kr för det paketet, medan USB-paketet kostar 1100kr. Är det en stor skillnad mellan paketen, förutom att mixern har fler ingångar för mickar? EDIT: Läste att FireWire-paketet inte funkar i Vista, om nu det stämmer. Enligt Behringers hemsida så ska ljudkortet fungera i Vista, så det är alltså Xenyx 802 som inte fungerar där? Låter skomt.
  10. Hej alla! Jag funderar på att köpa mig lite prylar för att spela in lite musik. Inget seriöst, utan bara leka lite och ha roligt. Sång, gitarr, bas, och kanske trummor, om jag lyckas smacka upp trumsetet någon gång. Men i huvudsak gitarr och sång. Då undrar jag, vad behövs för detta? Klarar jag mig med detta: BEHRINGER PODCASTUDIO USB? (Jag menar ju, hon på bilden på förpackningen ser ju fruktansvärt nöjd ut med det... 😉) Om inte, vad ska jag satsa på isåfall? Min budget är väldigt snäv, så det billigaste funktionsdugliga föredras! Tack på förhand 🙂
×
×
  • Skapa ny...