Jump to content
Annons

Promille

Medlem
  • Antal inlägg

    129
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. ensak till...får man gratis uppdateringar om man köper fl studio xxl på skiva? eller gäller det bara när man laddar ner från deras hemsida?
  2. vad ingår i xxl vs premium? kan man spela in audio i minstingen?
  3. de verkar ju duga med essential men det är mycket man inte får med då..
  4. men vet inte vilken version jag ska köpa..klarar man sej på cubase essential 5? följer alla pluggar med på denna eller måste man då ha cubase studio? har inte råd med att köpa fulländade skiten utan vill hålla mej till minstingen.. måste man gå i skolan och ha intyg för att få köpa education versionerna? jaja, lite frågor angående de här...kom gärna med egna berättelser om vilken som skulle passa bäst å så..
  5. men när man drar över de andra clippet så försvinner det typ en halv sekund på de första clippet bara för att de andra clippet ligger över de första clippet i slutet..
  6. tack för tipset men det måste finnas ett enklare sätt..
  7. finns ju inge crossfade ju, eller hur gör man de??
  8. ne då försvinner ju de andra clippet lite på slutet..
  9. hur spelar man in flera tagningar? om jag har ett audio spår sen sjunger jag in typ hälften av versen. sen skapar jag ett nytt audiospår och spelar in resten av texten..men sen vill jag ju lägga ihop dom så jag bara behöver mixa en kanal..men just detta hur löser ni de?? krongligt att spela in audio i live ju:(
  10. ja måste man ha det för att lösa problemet med trummorna? de går inte att använda vst så hur ska man lyckas få till trummorna om man inte vill spela in dom själv? det finns ett instrument som har trummor men då kan man inte mixa kick för sej och snare för sej då måste man ju mixa allt som en loop typ...eller har jag fel? följer redrum med record eller inte?
  11. så man kan vara så känslig... du dumförklarade mej ju klart jag reagerar..
×
×
  • Skapa ny...