Jump to content
Annons

olle10

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej då är det alltså en förstärkare jag behöver? Då har jag en till fråga 🙂 Har aldrig riktigt fått klart för mig hur ett slutsteg fungerar i DJ sammanhang. Kan ett slutsteg användas istället för en förstärkare? Eller är jag kanske helt ute och cyklar? tack för era svar.
  2. Jag har ett par 1210'or, men kan inte svara på om dom har inbyggd RIAA. Så här ser mina ingångar ut på datorn. Den till vänster är den enda som fungerar att spela in från mixern iaf så jag antar att det är ljudkortet och den till höger är "hörlursuttag" eller där jag kopplar in högtalarna. Hoppas ni blir nå klokare av det, är ingen höjdare på såna här prylar, men har ingen direkt kunnig att fråga. Vill bara komma igång med mixandet så snabbt som möjligt 🙂
  3. olle10

    Datorhögtalare?

    Hej! Tänkte bara ställa en kort fråga, har provat leta igenom forumet men hittar inte riktigt det svar jag söker. Jo, går det på något vis att koppla dina datorhögtalare via datorn (record sladd till ljudkort) till turntables utan förstärkare? Just nu så får jag ljud men enbart från en kanal och ett litet svagt ljud från den andra, vilket gör att det känns som att det borde gå. Men jag kanske är helt ute och cyklar. Har försökt koppla på alla möjliga vis med det jag har nu utan att jag får ljud från den andra kanalen också så jag börjar ana att förstärkare är nödvändigt. Är ju rätt grön på det här med att koppla och DJ gear öht så tänkte att det är bäst att man frågar innan man springer och införskaffar sig en förstärkare. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...