Jump to content
Annons

Anjou

Medlem
  • Antal inlägg

    315
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

8 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man

Min musik online

  1. Nej. Inslumpade amerikaner skulle jag tro. Vi på forumet är ju som en familj. Eller hur 🙂
  2. Ser fett ut! 22 spelare!!! Tror dock det kan bli klurigt att genomföra en livedraft, men det vore kul.
  3. Mmm... Är lite kluven där med. Det vore ju iofs sjukt kul med en draft 😛 Keeperleague heter det va? Aldrig provat heller...
  4. Kort förklarat så väljer man ut en målvakt och sex utespelare. Man får sedan poäng beroende på hur de presterar i verkligheten. Det är den sportsliga delen. Den andra delen är den ekonomiska. Du får en påhittad budget på 30 miljoner som du köper dina spelare för. Priserna på spelarna är dynamiska, alltså ju fler som köper samma spelare, desto mer stiger spelaren i värde. Varje vecka får du möjlighet att göra två byten. Med lite flyt och planering kan du mot slutet av säsongen ha så mycket pengar att du kan välja i princip vilka spelare du vill. Det gäller alltså att köpa spelare precis innan de formtoppar, och sälja innan de spelar dåligt. Den ekonomiska biten har inget med poängställningen att göra, det är i slutändan antal mål, assist, tacklingar osv. som avgör. Jag tror det här börjar i början av oktober, så det är ett tag kvar. Du får mer svar på specifika frågor när det drar igång. Vi måste dessutom kolla upp vilka som levererar den bästa fantasyhockeyn i höst. Rotohog sög en del tyckte jag.
  5. Du kanske borde göra en helt ny tråd om det.
  6. Läs igenom hela tråden så förstår du 🙂
  7. Det bryr vi oss inte det minsta om 🙂 Det är bara att bita i det sura de närmaste nio månaderna.
  8. Vill bara passa på att välkomna ett klassiskt lag tillbaka till finrummet. Atlanta Thrashers säljs och byter alltså namn till Winnipeg Jets. Någon som är sugen på revansch i höst?
  9. Kan bara tala för mig själv här, men min missuppfattnig bestod i att jag trodde att kompressorn bara arbetade över tröskelvärdet. På så sätt föreställde jag mig releasen (utsignalen) som en omvänd mjuk kurva ned mot tröskelvärdet. Ju längre release, desto mjukare färd ned mot threshold. Därför blev det bara väldigt konstigt att se bilden för mig. Om det nu ligger till på det här viset, så är det ju väldigt enkelt när man väl förstår. Sen som du säger så är det ju en sak med en bild, och en helt annan med hur det upplevs.
  10. Bästa tråden på länge! Rättar till de missuppfattningar jag haft om kompressorn. Bra initiativ Valle! Fortsätt stångas, är också väldigt nyfiken på varför releasen får utsignalen att dippa så för att sedan stiga. Pumpeffekt?
  11. Ja det var väl ingen supersäsong direkt. Alla segrar räknas dock 🙂 Två guld, ett silver och en sjätteplats på fyra säsonger är jag ändå nöjd med! Vi kanske ska kolla upp alternativa tjänster till hösten. Tycker det är lite dåligt drag kring rotohog. Och vart tog Slejnard vägen????
  12. Någon mer som upplevt problem med uppladdningen till sprend senaste tiden? Avbryts nästan hela tiden. Har graitsversionen av dropbox och upplever väldigt märkliga upp- och nedladdningshastigheter. Oftast runt 5kb/s uppströms. Länkar från vänners dropbox går ofta inte att ladda ner komplett utan stannar efter ett tag. Är det för att man ska köpa fullversionen eller? Vad funkar stabilast idag av gratistjänsterna tycker ni?
  13. Förvisso.., men det blir inte lika exciting då....
×
×
  • Skapa ny...