Jump to content
Annons

Anjou

Medlem
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutralt

3 Followers

About Anjou

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.myspace.com/erikanjou
 1. Nej. Inslumpade amerikaner skulle jag tro. Vi på forumet är ju som en familj. Eller hur
 2. Ser fett ut! 22 spelare!!! Tror dock det kan bli klurigt att genomföra en livedraft, men det vore kul.
 3. Mmm... Är lite kluven där med. Det vore ju iofs sjukt kul med en draft Keeperleague heter det va? Aldrig provat heller...
 4. Kort förklarat så väljer man ut en målvakt och sex utespelare. Man får sedan poäng beroende på hur de presterar i verkligheten. Det är den sportsliga delen. Den andra delen är den ekonomiska. Du får en påhittad budget på 30 miljoner som du köper dina spelare för. Priserna på spelarna är dynamiska, alltså ju fler som köper samma spelare, desto mer stiger spelaren i värde. Varje vecka får du möjlighet att göra två byten. Med lite flyt och planering kan du mot slutet av säsongen ha så mycket pengar att du kan välja i princip vilka spelare du vill. Det gäller alltså att köpa spelare precis innan de formtoppar, och sälja innan de spelar dåligt. Den ekonomiska biten har inget med poängställningen att göra, det är i slutändan antal mål, assist, tacklingar osv. som avgör. Jag tror det här börjar i början av oktober, så det är ett tag kvar. Du får mer svar på specifika frågor när det drar igång. Vi måste dessutom kolla upp vilka som levererar den bästa fantasyhockeyn i höst. Rotohog sög en del tyckte jag.
 5. Du kanske borde göra en helt ny tråd om det.
 6. Läs igenom hela tråden så förstår du
 7. Det bryr vi oss inte det minsta om Det är bara att bita i det sura de närmaste nio månaderna.
 8. Vill bara passa på att välkomna ett klassiskt lag tillbaka till finrummet. Atlanta Thrashers säljs och byter alltså namn till Winnipeg Jets. Någon som är sugen på revansch i höst?
 9. Kan bara tala för mig själv här, men min missuppfattnig bestod i att jag trodde att kompressorn bara arbetade över tröskelvärdet. På så sätt föreställde jag mig releasen (utsignalen) som en omvänd mjuk kurva ned mot tröskelvärdet. Ju längre release, desto mjukare färd ned mot threshold. Därför blev det bara väldigt konstigt att se bilden för mig. Om det nu ligger till på det här viset, så är det ju väldigt enkelt när man väl förstår. Sen som du säger så är det ju en sak med en bild, och en helt annan med hur det upplevs.
 10. Bästa tråden på länge! Rättar till de missuppfattningar jag haft om kompressorn. Bra initiativ Valle! Fortsätt stångas, är också väldigt nyfiken på varför releasen får utsignalen att dippa så för att sedan stiga. Pumpeffekt?
 11. God fredag på er! Jag tänkte snart skaffa nya patchkablar till mitt pedalbord, och undrar om det finns några favoriter. Det handlar nästan uteslutande om 0.15m vinklade tele-tele jag behöver. Nu kan man ju fråga sig vad jag förväntar mig av kabeln.... Prio ett är byggkvalité, alltså hållbarhet. Sedan pratar många gitarrister om att vissa kablar reducerar brum mer eller mindre bra. Det finns även en klick människor som tycker sig höra skillnad i ljudkvalité mellan olika kablar. Meningen är inte att skapa ännu en fredagstråd, för det sköter andra medlammar galant! ..Men känn er fria att tipsa om bra kablar, och motivera gärna varför! /Anjou
 12. Ja det var väl ingen supersäsong direkt. Alla segrar räknas dock Två guld, ett silver och en sjätteplats på fyra säsonger är jag ändå nöjd med! Vi kanske ska kolla upp alternativa tjänster till hösten. Tycker det är lite dåligt drag kring rotohog. Och vart tog Slejnard vägen????
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.