Jump to content
Annons

BigStef

Medlem
  • Antal inlägg

    166
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av BigStef

  1. Nej den skulle legat i allmännt ser jag nu. Snäll moderator kanske kan flytta den.
  2. Låt säga att jag ska arrangera en konsert med en medelstor artist som vill ha 30 000:- i gage. Jag har ett bolag som fakturan går till. Vilka skatteregler gäller för mig? Tillkommer arbetsgivaravgifter, isåfall vad ligger den på för artister? Semesterersättning? Någon som har tips och trix? Går detta att lösa utan bolag som privatperson? Tacksam för råd och rön!
  3. Är nybliven ägare till en Reverend Jetstream 390 och är mycket nöjd. Bass Contour kontrollen, 3st p90´s och 5 lägesswitch ger ett mycket brett spektrum av ljud. Det är dessutom otroligt god dynamik i gitarren. Lägg till skön hals, gediget bygge, låsbara stämskruvar och ett unikt utseende och du får i mitt tycke otroligt mycket gitarr för ca 6500:-
  4. Jag rekommenderar skeptikerna att testa Elixirsträngarna. De låter som nya 2 veckor, efter det låter de fortfarande mycket bra. Jag lirar bluesrock och svettas kopiöst när jag lirar live, men Elixir har inget emot det. Har t.o.m sett att de varit lite bruna på anslagsytorna men de har låtit lika bra för det. Fantastiska strängar, jag använder inget annat sedan jag testade dem för första gången. Elixir på en strata genom en lite crunchig rörstärkare, herregud... heaven!
  5. Detta är helt optimalt för skolverksamhet, ta kontakt med studieförbund och skolor! Bra jobbat!
  6. Digidesign 001 Pro Tools 6.4
  7. Skön musik Patrik! Bra jobbat, ett föredöme!
  8. Det är väldigt stor skillnad på 15 transistorwatt och 15 rörwatt. Du måste nog upp i 50 transistorwatt för att lira lika högt som en Tiny Terror
  9. Skulle gärna ha en IPOD med 1TB disk, eller 5TB. Har svårt att se något negativt med det.
  10. Hahahahahaha, herregud... Dock inte i fallet med Road Worn, ser likadant ut på Fenders hemsida :S Kolla själva på fender.se, ser ut som ett djävla skämt! Snackade med Sitg på Jam i Örebro om just detta och det är tydligen rätt lång leveranstid på denna serie. Så tydligen är folk intresserade även fast de ser ut som någon gått loss med sandpapper lindat runt en penna
  11. Och där gick det i diket ja... Jag sa aldrig att detta var världens häftigaste strata, utan jag reagerade på att Fender gjort ett så klantigt jobb. Rocknroll och attityd sitter för övrigt inte i instrumentet. Sätt världens töntigaste gura i händerna på en som kan lira så är den rocknroll. Soundet sitter i händerna. Så sluta larva er
  12. Fender Road Worn är ju en rätt åtråväckande gitarr, lite smygrelic till överkomlig peng. Men vad har hänt med lönngreppbrädornas slitage? 9-12 bandet är ju oslitna, det ser ju inte klokt ut? Jag spelar otroligt mycket på de banden, och de allra flesta spelar ju iallafall mer på 9-12 banden än det allra sista bandet? Sen att slitaget på banden ser lite väl maskinslipade ut är en annan sak, men hur har ett gigantiskt företag som Fender kunna göra denna miss med 9-12 bandet? 🙁 Antar att det har med produktionseffektivitet och kostnad att göra. Någon som har info om eländet?
  13. Håller med Claes om att rubriken är tämligen värdelös. Du behöver en liten mixer och en hörlursförstärkare Med dessa grejer kan du koppla in 4 headset. Sen går det väl åt förlängningskablar till headseten. Och freestyleplugg-till-stor-plugg-adaptrar. Är det datorer och internet inblandade så är det ju betydligt enklare att köra Skype, Ventrilo, Team Speak, MSN etc.
  14. När jag kör med bägge mickarna samtidigt på min Swede och drar ner volymen till noll på någon av potarna så tystnar bägge mickarna. Och min är orginal förutom att jag bypassat den fullkomligt hopplösa "ton-switchen".
  15. Word, Aja är en av världshistoriens bästa album. Purdy Shuffle... oj oj oj
  16. Jag är beredd att påstå att din åsikt i det här fallet är fakta. EMG 81/85 är symaskinsmickar för folk som inte kan spela och/eller örebroare. Örebroare? Hahahaha, nu bor jag i Kumla men är uppväxt i Örebro. Själv har jag aldrig ägt EMG mickar. Lust att utveckla detta påhopp? 😉😎 EDIT: Är dessutom överdjävlig på att lira 🙂
  17. Jag försöker gärna, har lite mörkare klang på rösten, gillar country.
  18. Jasså vart det filderlardebatt nu? Handlade inte tråden om ironin i att fanbäraren och språkröret för det som gör det svårare för musiker, skådespelare och filmarbetare att leva på sitt yrke, (för det är ju fakta oavsett vad man tycker om fildelning) själv har blivit pank p.g.a sin idoga kamp? Det torde vara en sedelärande upplevelse för vår gode pirat. Gratis är gott, men hyran ska betalas.
  19. Hur fan har idioten mage att be om pengar? Det är ju helt fraperande! Och hur i helvette tänker fåren som ger han pengar? Det bor folk på gatorna medans vi sitter med julskinkeutspända bukar och öppnar julklappar. Det är folk som vandrar runt på stadens gator för att hålla värmen och inte frysa ihjäl medans vi står och stryker finskjortan inför nyårsfestens överflöd. Och idioten har mage att tigga? "Det verkar som det löser sej" - och folk har skänkt honom pengar?! Herrejösses... fyfan va deprimerande. Världens problem är inte klimatförändringar, knark eller krig, det är att folk inte tänker. Vår värld har slutat tänka. Sorligt.
  20. Jag la till "Neon Rose - Love Rock" helt enkelt för det är en otroligt skön låt!
  21. BigStef

    Spotify

    Efter ha varit skeptisk som fan till Spotify så betalade jag för en månad och är otroligt förvånad och imponerad. Sök på nåt udda som skulle ta flera timmar att få ner genom torrents (med risk för skitkvalitet) klicka och det spelas upp utan fördrjöning, med helt ok kvalitet. Tack Spotify, detta är helt grymt!! Har en spellista ihop med morsan, haha, så djävla coolt. Slippa skicka låtar över msn, torrentlänkar etc. Hittar jag en låt som jag vill tanten ska höra så slänger jag in den i vår spellista och så kan hon lyssna på den sekunden efter. Klockrent. Detta är ingen fluga.
×
×
  • Skapa ny...