Jump to content
Annons

ADM1993

Medlem
  • Antal inlägg

    47
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. kan kanske skicka en länk med det? Vet tyvärr inte vart man ska leta 🙁
  2. Just nu så har jag inget bestämd budget, men den får inte vara dyr i alla fall. Kanske runt 3000kr eller något sånt.
  3. Fanns tyvärr inget där
  4. För det mesta pop-punk. Fast kan ju hända att man är på en lite hårade humör ibland. Men för det mesta rock/punk/metal
  5. I stockholm? Och hur såg dom ut?
  6. Tjenare Jag undrade vart man kan få tag på coola klistermärken att sätta på gitarren i form av tex. dödskallar etc etc? Finns dom att köpa i butiker eller måste man köpa dom via nätet? tack!
  7. Som rubriken gäller; räcker 15w förstärkare för spelningar med en ganska så hård trummis? Tänkte på Line6 Spider III 15W. Är det en stor skillnad mellan volymen mellan en 15W och en 30W? Är tacksam för alla svar !
  8. ADM1993

    Munspel

    vilken tonart är vanligast inom gitarr låtar? Sorry, men jag suger på musikteori..
  9. ADM1993

    Munspel

    Menar du att ifall jag min gitarr är stämt till E så borde jag skaffa ett munspel som också är stämt till? Jag har hört på vissa sidor att ett munspel som är stämt till A är bättre för personer som tänkte lira det medans dom spelar gitarr.
  10. ADM1993

    Munspel

    Tjena Tänkte lär mig spela munspel. Men jag förstår mig inte på munspelens stämmor. Har sett att man behöver en munspel för varje stämma. Men vad för stämma rekommenderar ni för en nybörjare som kanske tänkte lägga till munspel på några gitarr låtar? Ifall gitarren är stämd till E, borde man köpa en munspel som är stämd till E eller? Är inte speciellt bra på musikteori 😑 Tack !
  11. Tack. Men det är inte precis handen det gör ont i, mest tummen. Kan det vara så att trycker för hårt med tummen vid nacken?
  12. Som rubriken säger så får jag grymt ont i handen när jag spelar power-chords på min stålsträngade akustiska gitarr. Får inte ont när jag spelar på elgitarren. Det är endast power-chords som gör ont, vanliga ackord går smidigt. Är det nått man ska träna iväg eller? Tack!
  13. Hej! Jag undrade ifall ni kände till några ganska enkla men vackra låtar på gitarren? Har lärt mig Nothing Else Matters och jag letade efter liknande låtar. Har prövat att spela Stairway to Heaven men den va för svår för mig. Letar efter låtar med mkt fingerplockning så jag kan utveckla den delen. Tack!
×
×
  • Skapa ny...