Jump to content
Annons

Flebbo

Medlem
  • Antal inlägg

    110
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Flebbo

  • Födelsedag 1973-09-02

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Kalmar/Sthlm
  • Intressen
    Kampsport,musik,datorer
  1. En favorit är ett svenskt synthband som lät väääldigt mycket som Depeche i början. (1991) Mobile Homes - Nothing but something. Är en klar favvoskiva. Mycket bra! Sen så är ju DeVision inte att förglömma....
  2. Ahhhh! Satt precis oxå och kände igen trummorna och funderade vad det kunde vara för nån. Knock on wood var det ju såklart! Tackar! =)
  3. Nja, vet inte vad du menar med "dom nya filmerna"? Om man tar Sverige tex så kan du räkna med att gå back om du ska göra en film här. Vet inte hur det står till med filmbolagen på andra ställen men jag har en känsla av att deras glansdagar också är över. Sen finns det säkerligen enstaka filmer som spelar in en massa pengar. Men bara för att det går bra för en film betyder det ju inte att alla filmmakare får en massa pengar. Jag menar typ The Dark Knight, Spiderman osv. Det jag ställer mig undrande till är att hur kan det vara så många som ser dom filmerna även fast dom finns att plocka på nätet?
  4. Eftersom det har fildelats musik o film rätt flitigt i ...ja typ 10 år iaf, så verkar ju musik och filmer göras ändå. Konstigt nog så är det ju kassarekord på kassarekord på dom nya filmerna....även fast det fildelas filmer. Nya skivor släpps ju hela tiden med. Det jag vill säga är att det fortfarande görs och kommer göras proffsig film/musik även fast det fildelas.
  5. Det du kan göra är att använda Realguitar och skicka signalen vidare in i Guitarrig. Då låter det som en hyfsad el-gura =)
  6. Hm, ja finns ju många att välja på men jag vill ha itunes för att ladda podcasts(eller finns det nåt som kan ersätta itunes för det?) Hm, har jag redan gjort förut. Funkar ändå inteJärnvägar vad irriterande. Testade avinstallera quicktime men då flippar ju itunes också. Så trevligt Tack ändå Testa Quicktime Alternative istället......
  7. Flebbo

    INGET MIDI?

    Du kan ju oxå köpa en sorts omvandlare för nån hundring. Asså så att du kan koppla in midin i usb istället. Jag köpte en som hette M-Audio Midisport som funkar kalas. Har för mig att jag gav ca 140 spänn för den i min lokala musikaffär.
  8. Av dom alternativ du tog fram så skulle nog jag köpt denna. Bäst processor, mest ram-minne och störst diskstorlek. Ev. nackdel är ju att grafikkortet är integrerat men det funkar nog bra ändå. 1. Packard Bell EasyNote MX37-U-703NCD (5999kr) Intel Core 2 Duo T2390 (1.86 Ghz), 4096MB RAM-minne, 320GB hårddisk, 15.4" widescreenskärm, grafikkort integrated 128mb, ljudkort Realtek HD Audio bit 24.
  9. Drivrutinerna funkar utmärkt för mig på XP så om du inte hittar nån lösning så skulle jag installerat XP istället för Vista.
  10. Det är väl bara att använda mute/solo knapparna....?
  11. DET som passar dig bäst. Okej.. men ja har bara erfarenhet av EZdrummer o Addictive Drums.. o de e ju inte "elektroniska trummor" direkt. Testa Audiorealism ADM. Rätt shyssta 808 & 909 emuleringar
  12. Killswitch Engage......får fart på mig iaf =)
  13. Du får nog ge lite mer info om vad du har för något. Har du akustiska trummor som måste mickas upp eller har du någon annan variant som t.ex har en usb-kabel?
×
×
  • Skapa ny...