Jump to content
Annons

landizz

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om landizz

  • Födelsedag 1994-06-19

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg
  1. landizz

    metallica Tabs

    Hejsan jag har letat och letat men hittar ingen drum tab som känns bra än så om ni har metallicas drum tabs(helst enter sandman) Så skulle jag uppskatta det. Tack!
  2. Jag tycker du går till musikaffären och sätter dej och testar de olika alternativen. Då vet du vad du tycker är bäst. Ok tack ska gö det...
  3. Ok helt enkelt ska jag ta detta Tycker ni att jag ska köpa Roland pm-10 som är rekommenderat för roland td-3 eller någon annan förstärkare ni kan tipsa om?
  4. Lite offtopic, vad kör du för ljudkort mellan modulen och PCn? ONTOPIC! Kör med en basförstärkare som föregående talare rekommenderar, testat med både gitarr och basstärlare och den senare är att föredra. Så jag ska inte köpa typ roland pm-10 eller the box MA120 MK II (http://www.thomann.de/se/the_box_ma120_mk_ii.htm) Istället en helt enkel basförstärkare... Några förslag på billiga bra?
  5. landizz

    The box....

    Hej jag undar om någon har testat The box MA120 MK II ? ( eller liknande) Och är den bra för digitala trummor?(märke roland td-3)
  6. Tjo jag undra vilken slags förstärkare ni skulle kunna tipsa om till en roland td-3. Och skulle det funka att koppla trummorna till elgitarrsförstärkare utan att förstärkarn kan skadas? Tack i förhand!
  7. Jag testa det förut med en hane hane i mix in funka ej..... (btw min mobil är sony ericsson) Det ska det göra, kanske nån inställning i modulen som var fel? Läs manualen. Ehm... jo jag köpte trumman i torsdags begagnat och dom hade inte manualen 😱 Så om någon vet en sida med roland td-3 manual med svensk text så gud välsigna er 😛
  8. Ok tack och nej har har ingen anning om mitt ljudkort 🙂 Jag har fixat det nu tack!
  9. Hej jag undrar vilka program man ska ha i datorn för att spela in sina trummor i den.. och vilka kablar? Och det är en roland td-3 v drums:) Tack i förhand!
  10. Jag testa det förut med en hane hane i mix in funka ej..... (btw min mobil är sony ericsson)
  11. landizz

    Roland td-3 koppling

    Hej jag undrar hur man kopplar rolands td-3 med sin mobil så att man kan spela upp låtar med mobilen och lyssna i hörlurana och spela med. (Vill också veta vad kablarna hetter tack!) Tack i förväg!
  12. Ok tycker ni alla att jag ska satsa på dom black mamba och kanske i framtiden köpa en annan modul?
  13. Men om man säger att jag köper dom black mamba så om jag köper en ny modul blir trumm ljuden bättre då eller är det själva padsen som och räknas? (hoppas ni fatta va jag mena:P)
  14. Han menade nog "dom här" när han skrev "domma". 😉 Sant:P
×
×
  • Skapa ny...