Jump to content
Annons

ElektronikM

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Som det ser ut fins det bara en utgång från datorn så jag får hålla på att koplla in & ur hörlurarna/högtalarna hela tiden. Är det tape out / in som gäller om jag ska koppla tillbaka ljudet till mixern?
  2. ElektronikM

    Koplla rätt

    Hej! Jo det är såhär att jag är ny på det här med att koppla in saker i mixern. Undrar om det bästa är att bara koppla mixerns ljudutgång till laptopens line ingång & sen laptopen till högtalare eller om det finns bättre sätt. Har hört talat om att man ska koppla till ljudkort & sen tillbaka till mixen & sen koppla ut mixern till högtalarna. Hur går jag tillväga isåfall & varför skulle det vara bättre? Tack på förhand 😆
  3. ElektronikM

    En reason fråga!

    Antagligen hur lätt som helst, men jag undrar hur man lyssnar på t ex en synth var för sej,när man trycker play hörs alla instrument. Man måste väl kunna lyssna på instrumenten var för sej? 🙂
  4. När jag körde Moog Modular ( utan sequnenser prog) va de nästan ingen fördröjning alls. Och för att tilllägga,när jag skruvar på rattarna går allt också i realtime. Finns det något annat prog att rekomendera ?
  5. Tack! Ska testa programet,fan man skulle tänkt på de innan man la massa pengar på dyr klaviatur. 😄
  6. Sitter på laptop så jag har ett intergrerat( rätt kasst? ) SoundMax digital audio. Hittar dock inget som heter " asio " . Och sitter på Fl Studio 5,finns inte så mycket att ändra på under midi settings. Tack för svar!
  7. ElektronikM

    Midiproblem

    Hej! Har programrat musik ett tag nu & har precis köppt mitt första midiklav. Problemet är att när jag spelar på klaviaturen så synkas det inte med vst syntharna,ljudet fördröjs ca 1 sec vilket är jävligt irriternade. Så vad gör jag,är ny inom midi men det borde ju inte vara så svårt,eller ?
×
×
  • Skapa ny...