Jump to content
Annons

Osmo

Medlem
  • Antal inlägg

    60
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Osmo

  • Födelsedag 1976-06-24
  1. Hehe ja de här disskuteras relativt ofta, jag ger mig ändå inte i frågan. Lars var ändå med å skapade lite nytänk i trummkompsvärlden under 80 talet. Mycket influerad purple och Diamond Head men han var ändå den trummis man hörde under 80 talets intåg av trash där han spelade på ett lite nytt och annorlunda sätt. Sen kan man inte begära att man ska vara trendsetter hela livet 😑 Och för ni som vägrar släppa detta kan man ju undra är de bara instrumentbegåvning som gör artisten?
  2. Tyckte de lät bra (proffsigt) sen är det ju att all musik ska upplevas live nästan all iaf, men i synnerhet sådan här musik. Videon är bra, den förmedlar låten riktigt ok. kan ju tänka mig att de inte var någon större budget. Sen om slagsmålen var bra eller anus, jao de har nog med ålder å göra, inget ja tok haka upp mig på men nog undrade jag vad dem skulle förmedla. Slutumsumarum. Detta tåg går åt rätt håll!
  3. Ah vilken tur och skön känsla installerade en massa GB 5 st DVD medans jag satt och väntade på installationen började jag fundera. Hmm fasiken ja vill ju ha S2.0 på min portabla dator som jag har i repan och lite överallt, åh sicken glädje in på toontracks registreringssida och där ser jag till min glädje att jag kan godkänna 2st maskinID. Fasiken så glad ja blev 😄 Ville bara dela med mig av min glädje som under installationen (ca 10min) inte direkt var så glatt, funderade på en massa lösningar på ett problem som inte blev nåt. ☺️
  4. Alla Will Ferrells filmer 😄 Edit: Antingen så gillar man det eller så inte, finns lika många band som manglar på utan growl med lite growl och de som rakt av köttar på hela tiden. Välj din pryl!
  5. Upplevde samma problem med mitt 1010lt, men tycker jag fått till det med jumper settings och nya drivers och så. Bäst tycker ja de ändå låter om ja går via mixerbord som nämts ovan.
  6. Kul att fler bröt hjärnbark över detta, lite kul dock men ja tycker ska man få folk att känna igen sig å må gött vaför inte köra på med de mer i låten var ju då man klev ur kängorna å nästan upprepar nästan tog på sig disco dojjerna 😄
  7. Ah kömme på nä 😄 Knock on wood vae ja sökte 🙂
  8. Blir galen vars känner ja igen trumm beatet som var med i Alcazars låt? Ni som jag åxå tvingas titta med sambon själva trummorna som kommer: do do do 😄 Vi har en vild debatt i soffan behöver hjälp 🙂
  9. Vi skaffade oss detta! Rätt gött trotts priset. http://www.billebro.se/myshop/myshop_start...&FRAME=body Men företaget kan skicka allt möjligt konstigt inte alltid de man beställer. Vi fick ett annat alutsteg men ett vassare, dock inte subbasarna utan fullrange 18" 4 st men de funkar.
  10. Slår även jag ett slag för Morley, inget knaster när man stampar av eller på.
  11. Osmo

    Trigger trubbel!

    Fylla fullt och mickla med med sesitivety nivåt på trummodulen låter som en god ideé. Borde ju räcka med att fylla upp mot slagskinnet. Annars nätskinn Nätskinn? Okay ska se va man kan gräva fram för lämpligt material för total dödande av kaggen 🙂
  12. Osmo

    Trigger trubbel!

    Hejsan! Någon som haft liknande problem? I replokalen triggar vi kicken men den fångar upp basen och vissa toner på gurorna och helt enkelt slutar svara när trummisen själv vill låta. Vi provade dämpa kaggen men hadde inte nog med material att fylla den. Vad tros? Fylla fullt mickla mer med sensitivety nivån på trummodulen eller allt plus skärma av kaggen med någon form av vägg som är vaderad. Eller kan det vara att dessa red shot triggers är apa och man får leva med problemet eller köpa en bättre trigger!?!?
  13. Har inte Bugera någon rörkombo som ska bygga på 6505:an? Jo, deras 6262. Det kan ju kanske vara värt att testa i alla fall? Det blir ju lite billigare än 6505 + låda, tror de går på lite över 5000:- här i Norge. Obs, jag har inte testat någon Bugera-förstärkare men några av deras modeller har fått helt okej kritik så det kan ju som sagt vara värt att pröva 😳 . Jag har en sådan här 6262 och en låda med v30 element, fast de är åxå kopior 😆 Men de låter bra mycket bättre hela riggen en vad prislappen säger. Var bara de jag ville säga, finns många Bugera hatare men inte många bland dem som införskaffat dessa.
  14. Osmo

    Rush

    Rush i Rio grymmt
  15. Sitter och luggar tussar ur hårbotten, kliar och river men det enda jag kan konstatera förutom rivsår och ett aningens mer nött bockskägg vartefter handen har tvinnat och rullat är förtvivlan. Datorer och inspelnings programvara i all ära men jag måste nog tillbaka till rötterna, minns hur jag tidigare satt men en ökengura och hammrade riff som lät tunnt och klent, men i huvudet kunde man höra disten trummorna ja allt lät gött 🙂 Man anlände till repan drog riffen och man hammrade fram ett resultat med bandet. Idag tycker jag mig ha lite för mycket alternativ, plugins, gitarr sims, trum sims, de slutar nästan alltid att jag söker ett ljud. Lyssnar på dagens favoritskiva, ojj va coolt gitarr sound tänkar jag, börjar ratta och vipps låter man som en dålig kopia. Det jag menar är att jag tycker mig mer och mer börjar jaga andra artisters feeling och har glömt min egen lite granna. Jodå jag älskar detta nya medel till inspelning många fina trudilutts har kommit denna väg men jag kan ändå tycka att en stor del av va jag tidigare har tyckt kännts som min egna stil har fått kliva undan för teknik och istället börjat bli en efterapning. Ingen annan som kan känna igen sig?
×
×
  • Skapa ny...