Jump to content
Annons

Zipzap

Medlem
  • Antal inlägg

    139
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Zipzap

  1. Zipzap

    Keycommand i logic

    Hey! I denna videon så använder snubben ett keycommand som jag inte hittar/har på min laptop. hittar inte heller det i key commands? Någon som vet hur man gör när man vill klippa så som han gör man spelar upp sin sampling? thx
  2. Jag fick också akg k240 lurarna sitter med dem just nu (;
  3. Jag fick min nya macbook pro 2.53an med logic studio 8 i fredes. Har kört pc och cubase innan och tyckt det fungerat utmärkt men logic och mac är fan vassare (: Som sagt har bara haft datorn i vecka och har inte stött på någon som jag är missnöjd med än. Allt flyter på som det ska och med nya trackpaden så vill man inte ens koppla till extra mus.
  4. Fick igång det nu (: litet slarvfel från min sida gav mig 3 h felsökande. tack för hjälpen grabbs
  5. Logic studio 8, macbook pro unibody 2.53an, osx leopard och ljudkort native instruments audio kontrol 1. Har kört in alla drivar för kortet.
  6. Zipzap

    Inget ljud i logic

    Hey sitter med ny dator nytt os och är ny på logic. De kan ju betyda lite flum och så innan man kommit in i det. Hursom så får jag inte ut något ljud i logic när jag väljer mitt ljudkort i preferences. Om vi säger så att jag drar in en appleloop för att sedan spela upp den låter det inget. Byter jag i preferences till built in input eller built in microfon så låter det musik hela dagen om jag vill. Säker någon simpel inställning jag har missat men vart? Kan också tillägga att jag kan spela in med mitt ljudkort men hör då inget.
  7. Ja det kan du! (: och ja du kan höja volymen på ljudkortet också.
  8. Tjo! Du behöver ett ljudkort med xlr igång då. Finns många olika ljudkort att välja på med inbyggda mikpramps som fungerar till ditt syfte. Här på studio har jag blivit rekommenderad mikrofonen studio projekt B1. Som ska vara riktigt bra för ca tusenlappen.
  9. Kolla upp Sflogicninja på youtube han är bra! Och rainydays sa macprovideo.com Annars tycker jag manualen är bra 😏
  10. Hata är ett starkt ord som många säger men, jag vill hänga hela ligan i Tokio hotel. Där måste ni väl hålla med mig ? ;D
  11. Men om du främst behöver köra XP på den så varför köper du inte bara en vanlig pc då?
  12. Det borde absolut inte vara några problem. Har beställt en ny macbookpro så den borde dyka upp inom 2 veckor. Kan återkomma när jag testat om du vill (:
  13. sjuukt klantigt av mig! tack för snälla svar. jag köper 17 öl 🙂
  14. Zipzap

    Olika modeller? SP b1

    Hey, Imorgon ska jag äntligen köpa en mikrofon till min studio (: Det får bli en studio projects b1. Tittade på musikbörsen hemsida nu och fick se denna http://www.musikborsen.se/popup_image.aspx?artno=108115 gick sedan in på 4sounds sida och där ner mikrofonen annorlunda ut? http://www.4sound.se/ProductDetails.aspx?articleId=486964 Vilken är nyast av dem? och vilken är bäst. Kommer dock bara komma till musikbörsen imorgon :\
  15. Tipsa om någon modell. Hade varit schysst (: sE Electronics sE1000a den som gäller då?
  16. anyway.. då är det bara b1 jag har att välja mellan när det gäller den prisklassen. Hoppas jag och behringer blir kompisar >.< Trodde nästan att den AKG perception 200 var en bra deal/all around mick
  17. Det är så pass illa? Lite rädd för att köpa behringer miken. Har aldrig blivit kompis med det märket efter min vamp2
  18. Tjo! Musikbörsen säljer AKG Perception 100 för 795kr (normalpris enligt dem 1795kr). Sen har de även AKG Perception 200 för 1495kr. (2495kr normalt.) Någon som har någon erfarenhet av dessa? Ska köpa en mic till min hemma studio. Ska mest spela in sång och akustisk gitarr med den. Vilken bör man satsa på? Eller är fortfarande behringer b1 det bättre valet?
  19. Jag tycker det låter som en sidechainad vocoder.
  20. Zipzap

    Backup HD

    Köp inte en western digital ialf,. Min fick kortslutning utan anledning och går ej att fixa, blev av med väldigt mycket som var värefullt. Hddn var bara ½ år gammal.
  21. Jag lirar med Emg 81/85. Funkar utmärkt till tyngre musik.
  22. Varför vill du installera ditt operativ system på en extern? Det kommer ge mycket och betydligt sämre prestanda. Men funka ska det göra!
  23. Jag har en gammal pisstelefon, Någon samsung med lucka, den har fett lite minne och spelar inte upp mp3. Lägger hellre mina cash på musiksaker + om jag vill lyssna på musik har jag min Iriver mediaspelare. Sen köper man en mobil så är den "ute" 2 veckor senare, Mobiltelefon kan vara den sämsta investeringen tillsammans med nytt dator och bilköp!
  24. En Macbookpro med Logic Studio 8. Väntar bara på att den nya mbp´n ska släppas och då ska det handlas. Och en digirack 003 hade inte varit fel.
×
×
  • Skapa ny...