Jump to content
Annons

Mr163

Medlem
  • Antal inlägg

    145
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Mr163

    Handlar idag! Hjälp.

    Tjena tjena alla fina där ute! Jag skall iväg idag för att handla en ny studio dator tänkte jag. Eftersom jag fick inbrott och de flesta av mina saker försvann bland annat min Macbook Pro så är jag tvungen och köpa en ny dator. Jag har ont om pengar dvs. jag har en budget på 10 000kr. Har kikat lite på blocket på begagnade datorer men kommer ingen vart. Sen så fick jag syn på dessa nya Mac Mini! Så jag blev jätte sugen på en sån både pga priset och styrkan för dens storlek. Hade tänkt mig att skaffa mitten versionen dvs. i7 med 1TB hdd och 4GB minne och sedan uppgradera RAM till 16 GB. Vad tycker ni om Mac mini? kommer jag att vara nöjd med den efter köp? Kommer den klara av Final cut pro, Logic & photoshop utan problem? Jag behöver er hjälp så snabbt som möjligt eftersom jag vill handla idag! Mvh
  2. Datorn innehåller: i5 processor 2.8 ghz 480 ssd hårddisk 1tb sata hårddisk 16GB ram Fortfarande för dyrt?
  3. Tja! En snabb fråga till alla proffs här! Har tänkt mig att gå vidare med en Imac istället för macbook pro. Frågan är om det är värt att ge 11 000 för en Imac från mitten 2010 med protection plan
  4. Hej! Jag har nu äntligen köpt ett apogee duett som ljudkort men fick problem med att koppla in den eftersom de nya Macbook's har en annorlunda firewire port. Har hört att man kan använda adapter men vill gärna slippa göra de. Så jag hade tänkt mig att köpa dessa kablar: http://4sound.se/itempg.aspx?id=22730&artno=193056 Nu när jag inte är ngn kabel expert så undrar jag om jag kommer kunna koppla ihop ljudkortet med dessa kablar till datorn? Snabba svar uppskattas då jag ska handla kablar redan idag. MVH: Isak.
  5. Tack så mycket för hjälpen! Köpte dessa idag och monterade själv. Funkar perfekt.
  6. Okej, hur kan jag ta reda på om den stödjer snabbare minne? Eller är du helt säker på att de inte stödjer? Tack!
  7. Tja! Jag har en MBP från 2010 med intel i5 4gb ram 320gb hårddisk och har nu bestämt mig för att uppgradera ram minnet till 8GB. Frågan är, kommer dessa att funka med min MBP? http://www.webhallen...c-12800_1600mhz Tacksam för snabba svar!
  8. yees! det får väl bli en d link då 😄
  9. Nej tyvärr... tror inte det är möjligt eftersom det är en USB midikeyboard (M-audio Keyrig 49)
  10. Tackar!! 🙂, hade faktiskt tänkt på den här:D-Link Webhallen men är deltaco ett bra varumärke? Har för mig att de inte håller så bra.
  11. Tack för alla fina svar! Det har verkligen hjälp mycket. Nu har jag iaf handlat en Macbook Pro, 15" I5 Processor. Är väldigt väldigt nöjd hittills! Nu är det bara dra och köpa in en d-link usb hub, Tänker på en 4 portare. Sedan slänger vi in en Logic snart!
  12. Jag håller på med hiphop beats, och spelar in verser!
  13. Okej! Men skulle det vara bättre om jag gick över till Firewire Ljudkort då eller? Så jag bara kör Externa Hårddisken & Midi keyboarden från usb portarna?
  14. Tja! Nu skall jag iväg på måndag till närmsta apple store och handla en mac till studion! Har funderat på en Macbook Pro. Vad tycker ni om den nya Macbook Pro'n , med de nya processorerna Intel I5? Jag har funderat på att gå över från Cubase till Logic också. Så nu har jag två frågor: * Skulle Macbook Pron klara av, att vara en studio dator? * Eftersom jag kör just nu på en usb ljudkort (Emu 0404), & En usb midikeyboard (M-audio Keyrig 49), så har Macbook pron bara 2 usb portar. Jag har även en extern hårddisk som jag använder för att spela in etc. Så undrar jag om jag kan köpa ett extern USB Hub så att jag får flera portar och kan koppla in hårddisken också? Annars blir det väldigt jobbigt, om jag måste gå över till ett FIREWIRE ljudkort? Inväntar på snabba svar, eftersom jag ska handla imorgon. MVH: Isak.
  15. Processor: Intel Core 2 Due @ 2,53GHz Minne: 4GB @ 1,07GHz Hårddisk: 250GB Nvidia GeForce 9400M Tangentbord med bakgrundsbelysning
×
×
  • Skapa ny...