Jump to content
Annons

Zipzap

Medlem
  • Antal inlägg

    139
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Zipzap

  • Födelsedag 1989-04-04

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Olofströms Beverly Hills
  1. Zipzap

    Keycommand i logic

    Hey! I denna videon så använder snubben ett keycommand som jag inte hittar/har på min laptop. hittar inte heller det i key commands? Någon som vet hur man gör när man vill klippa så som han gör man spelar upp sin sampling? thx
  2. Jag fick också akg k240 lurarna sitter med dem just nu (;
  3. Jag fick min nya macbook pro 2.53an med logic studio 8 i fredes. Har kört pc och cubase innan och tyckt det fungerat utmärkt men logic och mac är fan vassare (: Som sagt har bara haft datorn i vecka och har inte stött på någon som jag är missnöjd med än. Allt flyter på som det ska och med nya trackpaden så vill man inte ens koppla till extra mus.
  4. Fick igång det nu (: litet slarvfel från min sida gav mig 3 h felsökande. tack för hjälpen grabbs
  5. Logic studio 8, macbook pro unibody 2.53an, osx leopard och ljudkort native instruments audio kontrol 1. Har kört in alla drivar för kortet.
  6. Zipzap

    Inget ljud i logic

    Hey sitter med ny dator nytt os och är ny på logic. De kan ju betyda lite flum och så innan man kommit in i det. Hursom så får jag inte ut något ljud i logic när jag väljer mitt ljudkort i preferences. Om vi säger så att jag drar in en appleloop för att sedan spela upp den låter det inget. Byter jag i preferences till built in input eller built in microfon så låter det musik hela dagen om jag vill. Säker någon simpel inställning jag har missat men vart? Kan också tillägga att jag kan spela in med mitt ljudkort men hör då inget.
  7. Ja det kan du! (: och ja du kan höja volymen på ljudkortet också.
  8. Tjo! Du behöver ett ljudkort med xlr igång då. Finns många olika ljudkort att välja på med inbyggda mikpramps som fungerar till ditt syfte. Här på studio har jag blivit rekommenderad mikrofonen studio projekt B1. Som ska vara riktigt bra för ca tusenlappen.
  9. Kolla upp Sflogicninja på youtube han är bra! Och rainydays sa macprovideo.com Annars tycker jag manualen är bra 😏
  10. Hata är ett starkt ord som många säger men, jag vill hänga hela ligan i Tokio hotel. Där måste ni väl hålla med mig ? ;D
  11. Men om du främst behöver köra XP på den så varför köper du inte bara en vanlig pc då?
  12. Det borde absolut inte vara några problem. Har beställt en ny macbookpro så den borde dyka upp inom 2 veckor. Kan återkomma när jag testat om du vill (:
  13. sjuukt klantigt av mig! tack för snälla svar. jag köper 17 öl 🙂
  14. Zipzap

    Olika modeller? SP b1

    Hey, Imorgon ska jag äntligen köpa en mikrofon till min studio (: Det får bli en studio projects b1. Tittade på musikbörsen hemsida nu och fick se denna http://www.musikborsen.se/popup_image.aspx?artno=108115 gick sedan in på 4sounds sida och där ner mikrofonen annorlunda ut? http://www.4sound.se/ProductDetails.aspx?articleId=486964 Vilken är nyast av dem? och vilken är bäst. Kommer dock bara komma till musikbörsen imorgon :\
×
×
  • Skapa ny...