Jump to content
Annons

Butik på forumet, vad vill du kunna köpa - eller sälja?


Björn Olsberg

Recommended Posts

Hej!

Nu vänder jag mig till dig som forummedlem. Som du kanske har sett, så öppnade vi igår kväll en butik där det går att köpa pdf:er. Planerna sträcker sig längre än så, men innan vi tar fler steg så vill jag veta mer om vad du som medlem här tycker.

Om du får önska en utveckling av butiken, vad skulle det vara? Nu menar jag i första hand vad butiken kan innehålla, inte hur den ser ut.

Kanske typer av produkter. Innehåll som kan köpas - eller säljas - visas eller laddas ner. Hur viktigt är läsplattor (IOS/Android)? Allt som du idag saknar i butiken - om du nu saknar något, vill säga. Jag lovar att ta alla idéer i beaktande.

Min tanke är att detta ämne ska vara konstruktivt. Vill man inte handla, så behöver man inte lägga tid på att säga det här. 😉

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Känns superbra. Blir sällan att jag köper papperstidning längre, hamnar på hög och tar massa plats till slut. Men som wellness säger, enstaka artiklar hade nog varit fint också. Några fina bundles? Typ köp tre nummer av Studio som pdf och få en mjukvaruplugg till reducerat pris. Eller liknande, behöver inte vara exakt så, men teama ihop med andra produkter som också går att ladda ner direkt.

Link to comment
Dela på andra sajter

T-Shirts med de mest legendariska foruminläggen på!

Nejdå, skämt åsido. Jag tycker att det skulle vara jätteroligt om skribentverksamheten kunde utvidgas i o m pdf-försäljningen och omfatta mer specialiserade och nischade "sidonummer" utanför ordinarie upplaga. Kanske med nedladdningsbart extramaterial till? Det hade varit kul!

Ex. längre, mer djuplodande intervjuer med producenter, instrumentalister, bakom kullisserna-reportage på större inspelningsprojekt osv.

  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Rödeorm (oregistrerad)

Jag anser att prenumeranter borde ha möjlighet att läsa tidningen på nätet via sitt inloggningskonto. Soundonsound har så och det är kanongrymt.(Där kan man köpa internetprenumeration) Då kan ni ha reklam inbäddad i nätversionen av tidningen. PDF känns inte särskilt attraktivt. Har ingen läsplatta (ännu).

Link to comment
Dela på andra sajter

Många bra och konstruktiva idéer här! Uppriktigt rolig läsning.

Jag spånar vidare lite på idén med styckbetalningar av artiklar (som jag tolkar som intressant för några): Skulle det vara en tanke att man sätter in en mindre summa pengar, som man sedan har att spendera på att ta del av redaktionellt material, som då kostar en mindre slant att visa/läsa/ladda ner? När potten är slut så... kan man inte läsa det redaktionella materialet längre. En bra lösning som jag ser det, eftersom det inte blir så dyrt med transaktionsavgifterna och styckvis läsning på detta sätt.

Skulle det vara en idé? Eller är det bättre att mot en mindre summa låsa upp allt redaktionellt material men under en begränsad tid, ungefär som en prenumeration?

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...