Jump to content
Annons

Slash nya skiva


rockstone

Recommended Posts

Annons

Allting spelades in analogt, Slash spelar alla gitarrdelar på alla låtar utom på Ghost där Izzy också spelar. Det finns bilder på anteckningar angående vilka gitarrer Slash använde på vilka låtar och vilka inställningar han hade på stärkaren. Exempel: http://img.ultimate-guitar.com/_img/other/...Dangerous-2.jpg

Vad mer... Ja Slash brukar stå upp och spela in sina solon om det är intressant ;D Ozzy sjöng in sin låt i kontrollrummet i sin egen studio.

Akustiska gitarrerna är Martin, och Slash var tvungen att ta av sig alla smycken från armarna när han skulle spela in. Måste känts naket för karln! Haha.

Just det, lite kul är det ändå att han använde samma maingura på detta album som på Appetite, och det är ju inte en riktig factory-Gibson.

http://www.barefoot-recording.com/

Där är studion som skivan spelades in i. Finns equipment list osv, kan ju vara intressant 🙂 Det var väl alla smådetaljer jag fångat upp!

Btw, jag skulle också vilja veta mer detaljerat, men så länge dom inte filmade så får man nog inte veta :/ Men jag vet ju att Slash gillar att spela alla grunder live, även solon och sen gå tillbaka och dubba gitarren bakom sitt solo. Men det gjorde dom nog inte nu med tanke på att det var så många gästartister osv. Antar att det var instrument för instrument. Förmodligen stod dock slash i kontrollrummet och hade monitorerna på högsta volym för "livekänslan" vilket han sagt att han föredrar när han dubbar!

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...