k9 (oregistrerad) Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Undrar vad jag få om jag dubbar mina bilringar och säljer dem? 😕
Memphis Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 du får nog ännu mer om du gör två dubbar och panorerar åt sidorna.. 😕
k9 (oregistrerad) Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 haha! Fan vad jag är "bror duktig" ibland här på forumet.... Tycker att det är kul att försvara den som alla hugger på i vissa trådar...
Memphis Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 hm.. googlade på "bror duktig" för att hitta någon bild. Vet inte om den säger så mycket men jag kör ändå:
Memphis Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Dingis, sitt inte bara där, vi vet vad du gör..
k9 (oregistrerad) Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Nä nu ska här lagas mat. Fiskpinnar och chili/curry-ris. Recept: Ingredienserna är fiskpinnar, chilisås och curry. Stek fiskpinnarna. Koka riset i chilisåsen och tillsätt curry. Ät när det är fardig kokat och stekt.
Memphis Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Bra Recept där k9! Låter jätteäckligt! Ska testa.
k9 (oregistrerad) Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Funkar lika dåligt till kyckling också...
Memphis Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 men det lät inte så gott 😛 Chili med Curry? på fiskpinnar? 😠 Men om du bjuder hem mig på middag så smakar jag gärna. 😄
k9 (oregistrerad) Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Annars så kam man ta ingredienserna i munnen och värma bastun till ca 250 grader. Sedan är det bara att basta maten varm. Då får man en ökad och naturlig sälta på köpet.
Overkill Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Annars så kam man ta ingredienserna i munnen och värma bastun till ca 250 grader. Sedan är det bara att basta maten varm. Då får man en ökad och naturlig sälta på köpet. 😠
k9 (oregistrerad) Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Hehe det är faktiskt gott. Men man får vara lite sparsam med hur mycket chili och curry man använder så att det inte blir förstarkt. Mycket av det som funkar till kyckling funkar till fisk med... Tyvärr så har jag bara en portion ris hemma. Men vi kan kankse ta det en annan dag? 😠
Memphis Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Till kycklig hade det funkat mycket bättre. Jo, vi kan ta det nästa helg. 😠
Memphis Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 nä, nu jäklar måste jag plugga. Hej så hemskt mycket hej!
k9 (oregistrerad) Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Bilden du hittade på "Bror duktig" var ganska lik mig. Förutom att jag har blåa ögon, kort och lite gråare hår, en aning mindre näsa, jag är lite fulare och ser mindre smart ut än jycken på bilden. Men vi ser ut att vara lika slöa tycker jag.
k9 (oregistrerad) Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Nu ringer min mat och sovklocka... laters! (eller snare så skäller min mat-, sov- och jag är nödig- klocka)
slejnard Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 Nä nu ska här lagas mat. Fiskpinnar och chili/curry-ris. Recept: Ingredienserna är fiskpinnar, chilisås och curry. Stek fiskpinnarna. Koka riset i chilisåsen och tillsätt curry. Ät när det är fardig kokat och stekt. Nää det låter inge gott. De få ggr jag äter fiskpinnar vill jag ha potatis å citron..kanske spenat eller remouladsås
Dingbats Postat 15 november 2009 Postat 15 november 2009 potatis och citron är såååå tråkigt, remouladsås med
Recommended Posts