Jump to content
Annons

Vengeance Essential!


Phazio

Recommended Posts

Hejsan alla glada 😎

Jag Àr ny hÀr, sÄ jag tÀnkte att min första trÄd skulle handla om denna "Monstersamling" tranceljud, loopar, kickar, klappar och effekter.

MÄnga har sÀkert hört talas om den, jag talar förstÄs om Vengeance Essential Clubsounds Volume 1, Vengenance Effects Volume 1 och Vengeance Essential House Volume 1.

Dessa Àr nog bÀst för trance producering pÄ antingen amatör eller profissionell nivÄ.

Har bĂ„da sjĂ€lv och kan inte Ă€lska dom mer Ă€n vad jag redan gör. 😆

HÀr kommer nÄgra smÄ smakprov av dom:

Vengeance Essential Clubsounds Volume 1:

http://www.mutekki.com/catalog/pub/vec1/vec_demo_testmix.mp3

Vengeance Essential House Volume 1:

http://www.soundwizard.de/Sounds/Vengeance...l.1Demosong.mp3

Vengeance Effects Volume 1:

http://www.soundwizard.de/sounds/Vengeance...ctsVol1Demo.mp3

Finns Ă€ven mĂ„nga fler företag som gör sĂ„nt hĂ€r tex. Soundbreeze Hardstyle Essentials och Soundbreeze Essential Clubtunes... men jag fastnade starkt för Vengeance 😄

Funkar till allt, sÄ det Àr ingen Reason refill, kan vÀll anvÀndas till Reason om man vill... men jag gillar FL studio 6.

Hoppas ni fick nytta av det jag skrev 😄

Och om ni har nĂ„gra frĂ„gor eller klagomĂ„l Ă€r det bara att posta 😎

Link to comment
Dela pÄ andra sajter

Annons
  • 5 Ă„r senare...

Är ny hĂ€r.. Iaf

Har laddat ner vengeance sound samples pack, den innehÄller alla vengeance sampels. Men jag har ett problem, jag fÄr alla filer i winrar format och nÀr jag extractar dem sÄ hÀnder verkligen ingen ting. Hur gör jag sÄ att det blir till ljud filer?

AnvÀnder mig av FL

Link to comment
Dela pÄ andra sajter

Har laddat ner vengeance sound samples pack, den innehÄller alla vengeance sampels. Men jag har ett problem, jag fÄr alla filer i winrar format och nÀr jag extractar dem sÄ hÀnder verkligen ingen ting. Hur gör jag sÄ att det blir till ljud filer?

Kontaktar dom du laddade ned dina Piratkopierade filer ifrÄn Eller kontaktar Vengeance Support ifall dom mot all förmodan skulle vara lagliga.

Sedan kan du passa pÄ att fÀrska upp minnet om Forumreglerna

Framför allt :

3. Inga olagliga eller stötande inlÀgg eller lÀnkar.

InlÀgg/lÀnkar till pornografiskt, narkotiskt eller upphovsrÀttsligt skyddat material, beskrivningar pÄ hur man fÄr tag pÄ sÄdant, [diskussioner om hur man ska bÀra sig Ät för att anvÀnda piratkopierat material, uppmaningar till kopiering av upphovsrÀttsligt skyddat material, eller information som bryter mot gÀllande lagstiftning tolereras inte. Personangrepp Àr exempel pÄ en företeelse som inte accepteras.

Förtydligande: I vissa fall Àr dessa regler hÄrdare Àn lagen som den ser ut i skrivande stund, men se dÄ vÄra regler som ett tillÀgg till den svenska lagen.

PÄ forumet rÄder religionsfrihet och Äsiktsfrihet inom lagens ramar, men fokus ska alltid vara musik och det Àr kring detta vi diskuterar. Ett ogillande av nÄgons inlÀgg/Äsikt/ideologi bemöts med konstruktiv kritik, inte med angrepp.

 

Naturligtvis Àr musik som innehÄller sex och religion tillÄtna, sÄ lÀnge det inte gÄr över grÀnsen för vad lagen tillÄter.

Redigerat av Piccazzo
Link to comment
Dela pÄ andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vÄr community genom att registrera dig. Det Àr enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in hÀr.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...