Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2022 (alias Längstah)


Dark Of Light

Recommended Posts

Annons
7 minuter sedan sa Neosus:

...eller inte på allt skit utan på skiten  som har skapat allt skit. blink.gif.a3a3bb4356f098cb06afb929344f2119.gif

Håller med! Genomsyrar även all skit musik som släpps fram i bla radio. Den görs numera efter mall 1A. Lyssnade på nya låten av Zara Larsson. Så förbaskat bra sångerska och låtjäkeln helt förstörd av autotune. Är man så duktig som hon så behövs det ej. 

Link to comment
Dela på andra sajter

49 minuter sedan sa slejnard:

När vi slutar dyrka pengar så ordnar det sig. En sak som förundrade mig lite är hur enormt mycket pengar som det gick hosta/bajsa fram under Corona krisen. Men det går inte hjälpa undersköterskan Annica , ensamstående med två barn att få det drägligt i tillvaron 

Är hon snygg?

Link to comment
Dela på andra sajter

Inte bra.

 

Ja, jag vet inte vad man ska säga utan att detta blir en k9 politik specialtråd men. Det är en knepig regering vi har nu. Det är väldigt knepiga tider också. Med väldigt knepiga problem.

Å andra sidan, alla de andra regeringarna oavsett färg har inte direkt krattat manegen ordentligt heller. Jag antar folk var trötta på att allt drogs ner. Försvaret, järnvägarna, polis och rättsväsende. Men också tröttnade på det som ökade. Brottsligheten och alla dessa skjutningar, hoten mot oss från främmande makt, narkotikabrotten,  segregationen och oroligheterna. Jag har säkert glömt hälften. 

Så nu är vi här. Jag ser att det ligger rätt så dramatiska förslag på bordet från regeringen. Kommer ens hälften att bli aktuella, troligtvis inte. Kommer vi att höra stöveltramp och heilande ute till vardags. Nej det tror jag inte heller. SD är inte ensamma på tronen och en del av förslagen går inte att genomföra utan kraftiga lagändringar.

Det har blåst högervindar förr och vi har överlevt. Det har blåst vänstervindar förr och vi har överlevt. De flesta av alla problem som Sverige har idag, har tagit tid att gro till. Det kommer också att ta tid att försöka komma till rätta med allt. Det kommer inte den här regeringen inte att lyckas med, men inte heller nästkommande oavsett färg på kritorna. Kanske regeringen efter den får uppleva något som skulle kunna kallas för "som det var förr i tiden".

Problemet då kommer att vara att då kommer det vara nya tider. Med nya "sanningar", nya attityder och ett helt nytt sätt att uttrycka sig politiskt korrekt. Energibehovet, rättsväsendet och försvaret ser jag som de viktigaste sakerna att ordna till nu, initialt. Har vi de sakerna någotsånär under kontroll så kanske vi har förutsättningarna att överleva som nation i denna oroliga värld. 

Vad jag inte kan vänja mig vid är det här ständiga åsiktsbytandet, kappvändandet och ormandet som en del politiker håller på med. Både från höger som vänster håll. Från att varit emot allt som kommit från SD, knappt ens kunnat sitta i samma rum. Till att nu hålla med om i stort sett allt. Det som skiljer sig åt är metoderna för att få bukt på problemen. Tröttsamt.

Politik är bara ett spel. Med oss som insats. Det handlar om populism, röster och till sist pengar och ära.

NU är det slut på politik snacket, men 2 frågor återstår att besvara:

1. Var är k9?
2. Var är ormen?

  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

26 minuter sedan sa slejnard:

Vi ventilerade verkligen våra åsikter igår. Skönt! Skönt också med ledig dag å KPD. 

😁 Ja, vi gick all in k9 mode igår. Ledigt här också. Ska åka till Götet för lite social samkväm med grillning, badtunna och vem vet vad för bus man hittar på.

Btw, ormen här hittad! I en mellanvägg inte långt ifrån där han rymde ifrån! 

 

Hörde på radion igår om aktivister som limmar sig fast i gator och förstör konstverk i sin iver att få uppmärksamhet för sin sak. Jag hajjar grejen, men uppmärksamheten blir inte som de tänker sig.

I alla fall jag tänker inte automatiskt när det ligger folk på gatan och jag ska till jobbet att:
"Ja, det är ju ett pikant inslag i trafikbilden".

Eller när en Van Gogh blivit nersmetad med tomatsås att: "ja, det är dags att vi gör något åt miljön nu".
Jag tänker mer: "Flytta på er satans ålarens, jag har bråttom".
Eller "Jeffla nötter, vad jag Van Gogh gjort för ont!?"

Link to comment
Dela på andra sajter

10 minuter sedan sa Neosus:

Är det nån som har lagt en pizza där?

 

Verkar vara en lokal grej. Det ligger alltså pizzor som folk lagt, lite varstans för avhämtning. Moderna tider...

2 minuter sedan sa slejnard:

Vart en majskaka ☺️

Verkar vara en lokal grej. Det ligger alltså majskakor som folk lagt, lite varstans för avhämtning. Moderna tider...

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...