Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2022 (alias Längstah)


Dark Of Light

Recommended Posts

Annons

Oj! Hade ju tänkt att snagga håret och raka hakan innan valvakan, men är för trött för det just nu. Kommer inte hinna det om jag sover en sväng. Så jag får gå dit skylla på att jag trodde det var maskerad och att jag kom som hobbit. Låter det som en plan? 

Link to comment
Dela på andra sajter

4 minuter sedan sa slejnard:

 

Jag är också grymt skäggig och ovårdad. Sambon ska få råda bot på det strax innan vi ger oss iväg för röstning. 

 

Ja just det det ja. Man måste ju faktiskt rösta också. Inte bara skriva om det på nätet. Tack för påminnelsen! Hade näsan missat "den lilla detaljen" i år. 

Redigerat av -k9-
  • Gilla 1
Link to comment
Dela på andra sajter

Jo det är många som ångrar sina förtidsröster och röstar igen i år. Känner flera som tänkte taktikrösta på L men nu ångrar sig och röstar på M för att SD inte ska bli större. Även vissa som läst på lite om kärnkraften samt varför elen är så dyr idag och nu väljer att inte rösta höger. Blir det så många som ändrar sig så kan det ju bli lite struligare för dem som räknar med. Även om den första rösten kasseras så krävs det ju lite hantering av den med. 

Funderade på att taktikrösta på MP i riksdagen men det blir nog V i alla tre valen för mig i år. Första gången det händer att jag röstar bara på ett parti i alla tre valen faktiskt. V i Ludvika har varit givet sedan länge. Men i riksdag så har jag varit lite osäker och svajat mellan S,V och en stödröst på MP. Har tidigare tyckt att V inte alltid visat sig så regeringsdugliga och jag är ju mera pragmatiskt lagd än ideologiskt.  Regionvalet har varit svårare att bestämma sig för vilket parti man bör rösta på. Men i just Dalarna så blir det ett lätt val med Vänsterpartiet.  

 

Link to comment
Dela på andra sajter

8 minuter sedan sa Neosus:

Här blir det pyttipanna och ägg innan röstning. Har typ 150 meter att gå till vallokalen.

Oliiiiiidligt långt... julli-pose.GIF.067df6c38fb5b0610d9cb8674655b286.GIF

 

Vänligen, Latjäveln

Jösses vad nära! Själv får jag slita hela 200 meter, minst! Så ska man ju hem efter det med.... SUCK! 

Link to comment
Dela på andra sajter

Just nu sa slejnard:

Kö till valurnorna så somna inte nu k9! Allt hänger på din röst. Tänk på det! 

Tror att det var lugnt i just min vallokal dock. Många som förtids röstat i mitt valområde. Men det kan ju blivit kö efter att min granne var där och röstade iofs. 

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...