Jump to content

Söker praktikplats!


Rasmus Lexén

Recommended Posts

Tjena alla!

Rasmus Lexén heter jag, 21 år gammal och pluggar nu sista året på musikproduktionsprogrammet på Linnéuniversitetet i Växjö. Till våren har vi praktik och vänder mig därför till er här på forumet i hopp om att få en fot in och prova på hur det är att jobba inom branschen. Planen är att röra mig ner mot Malmö och därför är det där jag skulle behöva praktik (Malmö/Lund-trakterna). Musikstudio, radio eller annat inom branschen är allt lika intressant!

Om ni vill höra lite snabbt om vem jag är så har jag producerat musik sedan 12 års ålder, gått på både piano- och gitarrlektioner under flera år. Olika intressen på sidan om har varit att dra i en Youtube-kanal, redigera videos och bilder, och DJ:a. Jag läste också ett musikproduktionsprogram på gymnasiet, LBS i Lund, och studerade sedan direkt vidare inom samma ämne nu på universitetet. Att skapa musik till mig själv som artist, med andra eller till andra i form av musik till spel, reklam, vinjetter och olika typer av jinglar brinner jag för. Också att jobba som ljudtekniker i studio, live eller i ett senare skede är lika intressant!

Förutom att jag snart är utbildad ljudtekniker och har studerat musik i större delen av mitt liv har jag också lite andra arbetserfarenheter. Jag har jobbat som servitör, kriminalvårdare och har ett aktivt extraknäck som personlig assistent.  

Om ni själva kan ta emot en praktikant eller vet någon som kan göra det, släng gärna ut en mail så kontaktar jag er!

Mvh

Rasmus Lexén

Edited by Rasmus Lexén
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Har du testat att kontakta lokala skivbolag? Under praktiken måste du förstå att du inte kommer att kunna tjäna mycket pengar på en gång, och därför råder jag dig att leta efter något slags deltidsjobb för att kunna försörja dig vid denna tidpunkt. Jag råder dig även att vända dig till hemsidan https://promocodius.com/se/ där du hittar information om kuponger och rabatter på olika varor i nätbutiker i Sverige. Detta hjälper dig att spara dina personliga pengar och köpa varor mycket billigare. 

Edited by Oskar Åkesson
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...