Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2019 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons

En till KPD så ska jag sätta igång med studiofierandet. 

Beställde ett billigt digitalt trumset så slipper jag ljudisolera rummet så mycket. Tänkte att det kommer duga gott och väl för att göra demos. Jag är ju så dålig på att stämma trummor att jag sparar en massa tid på att bara köra ljudbibliotek från datorn istället. Men jag kommer ändå behålla mina riktiga trummor och lära mig stämma och spela in dem bara för att det är kul. Får hålla mig till tider då jag inte stör grannarna så mycket. Vet helt ärligt inte ens hur mycket det hörs ut när jag trummar. 

Så nu blir det akustikmaterial och lösningar med flyttbara paneler så att jag kan stämma olika rum en smula, istället för att ha ett fast liverum/mixrum. Tänker att det får duga tills jag vet hur jag vill ha det. Har till och med varit inne på tanken att ta ett lån och bygga ut huset för att få ett sovrum och ett studiorum till. Men jag hoppas att det funkar att bara stämma rummen så som jag tänkt. Blir en blandning av köpepaneler och bygga själv paneler tänker jag. Så jag beställde även två av de där billiga diffusionspanelerna jag länkade till förut. Tänker att det kanske går att dämpa ett hörn av rummet med filtar osv, sätta dessa paneler på ett bra ställe och sedan få en liten hörna där man kan placera micken och ackegurkan för att få ett hyfsat ljud. 

 

Link to comment
Dela på andra sajter

Jo broddar är bra att ha. Brukar köpa skor med dubbar och dobbar i vart fjärde år. Men missade att göra det i år. Så affären där jag köper dem hade slut på min storlek. Fick bli en annan vinterkänga och broddar till det. Funkar nästan lika bra och så har man ett par vinterkängor som man kan välja bort dubbarna på om man så vill. 

Tänker köpa ett par Ice Bugs om det finns rätt modell och storlek när de säljs ut för att vintern är över istället. Reor är bra, tycker jag. ☺️

 

Redigerat av -k9-
Link to comment
Dela på andra sajter

2 timmar sedan, CHAE säger:

Broddar is teh shiet😎

Förra året tokvurpade jag vilket resulterade i en stukad fot samt lindrig hjärnskakning. Så ”ja” broddar är fan bra krejer☺️

Ouch! Men varför gå i lera och sörja när man kan gå på is och ha det glatt? //Robert Broberg. 

☺️
 

Link to comment
Dela på andra sajter

18 minuter sedan, slejnard säger:

Ska vara med i en musikpodd på distans. Testade tekniken idag. Nervöst men kul ?

Kul!🙂

15 minuter sedan, slejnard säger:

Ska man fara å köpa karameller är frågan? ? Är gräsänkling ikväll så kan passa på å köpa drivvis ☺️

Ge fan i karamellerna, väx upp och köp en semla i stället😄

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...