Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2015


Linus

Recommended Posts

Annons

Nej för fan, hinna gå junt! Varit inne hela dagen, inte ens varit ut till postlådan så nu får banne mig bli en promenad. Synd bara att regnet hänger i luften. 😕

Pico that ☺️

Akta dig för åska though

Link to comment
Dela på andra sajter

f050.gif

BATMAN!!!!!!

Varte nån post 😮 Vem vare som posta 😮

😆

Post med enbart smilfinkar dessutom! Då skulle nog DG bli förbannad! 😄

😆

...och så skulle han blogga om det 😱

Link to comment
Dela på andra sajter

Alltså, jag blir så frustrerad. xD

Jag har köpt The Witcher 3 och jag fullkomligt ÄLSKAR det! Stor, härlig, öppen värld där man kan göra tusen olika saker, sjukt snygg grafik, bra röstskådespelare, bra stridssystem...men fan om jag inte blir fullkomligt galen på hur galet heteronormativ hela världen är.

I Dragon Age kunde du skapa en egen karaktär, HELT efter egna preferenser. Du kunde vara en mustashprydd gay-kille om du kände för det. I The Witcher...kan du bara vara en muskelbygge som gillar att ligga med tjejer.

I Dragon Age fanns det människor av alla olika typer och läggningar. Dom hade till och med en transsexuell, vars karaktär dom hade tagit hjälp av IRL-människor som identifierade sig som transsexuella frö att skapa, för att vara säkra på att dom fick till en trovärdig karaktär. I The Witcher är alla hetero och alla kvinnor är lättklädda, visar gärna tuttarna och vill ligga med min karaktär.

Det här hade inte stört mig så mycket om inte The Witcher i övrigt var ett så bra spel. xD

Link to comment
Dela på andra sajter

k9 (oregistrerad)

Oj! Har ju en månad att läsa ikapp. Men det skulle ta mig en vecka så jag hoppar nog det.

Något som jag borde veta? Ingen som har tappat ett öra, odlat ett extra huvud, flyttat till månen, druckit kaffe, gjort lite musik man borde lyssna på, eller så?

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...