Jump to content
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    449

About this blog

Jag heter David Henriksson och är en svensk gitarrist som bor i Nashville sedan sommaren 2017. Jag bloggar på studio om mina äventyr och erfarenheter i "Music City" och runtom i staterna.

Kolla in mig på:
www.facebook.com/davidhenrikssonmusik
www.instagram.com/davidhenrikssonmusik
www.youtube.com/davidhenrikssonmusik

Entries in this blog

Tonårsdröm som går i uppfyllelse, och veckor av intensivt resande

Tonårsdröm som går i uppfyllelse, och veckor av intensivt resande

Jag har rest mycket sen jag flyttade till staterna. Jag har spelat i 36 av alla 50 stater och rest igenom ytterligare några. Jag är på turné utanför Nashville nästan varenda helg, men jag är nästan alltid i stan i början av veckorna. Nu tänkte jag berätta om de senaste veckorna som bjöd på ännu mer resande än jag är van vid. (In English at the bottom of the page). Fredagen 18 oktober lämnade vi Nashville för att spela i Starkville, Mississippi på kvällen. Restid: 5 timmar i van. Dagen efter

David Henriksson

David Henriksson

About the tricky process of getting a new work visa

About the tricky process of getting a new work visa

So, to you who have followed this space before, welcome BACK to my blog! For the rest of you, just WELCOME! I’m going to do this in English sometimes to reach a wider audience, Google Translate works fine I guess but in a way it’s just easier for me to write it in English and not worry about corny translations. With that said… I’ll start with a quick (re)introduction of myself - my name is David Henriksson and I’m a Swedish musician, mostly guitarist, living in Nashville, Tennessee since th
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.