Jump to content
Annons

Stensdotter

Medlem
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

5 Followers

About Stensdotter

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.stensdotter.com
 • ICQ
  0
 1. Nu kanske jag är för konventionell, men jag ÄLSKAR produktioner där rösten får sitt utrymme. Tycker mycket om produktionen av Stina Nordenstams plattor . Johan Ekelund vid mixerbordet. Skulle ge mkt för att få jobba med en sådan producent. Om jag inte missminner mig har han även proddat några av Lisa Nilssons plattor? Rösterna ligger liksom en meter utanför högtalarna, alldeles intill örat. Klarar rena instrument, aaaaaaaaah. Så jäkla snygg ljudbild. Kanske inte så "cool" produktion, men en som jag går ner i spagat av njutningsmässigt.
 2. Halloj Larsson min vän! Kan du inte skriva fler i samma stil, vill gärna testa den genren! Härlig stämning i din låt som vanligt. Är det du som sjunger? Jäklar i min låda, vilken skön stämma ;-) Åh, jag gillar ditt sätt att göra låtar som för mig är som en resa genom USA (har aldrig varit där, men jag har ju blivit präglad av alla filmer jag sett). Bra låt! Gillar den och gillar dig.
 3. Jösses. Nu fick du - eller rättare sagt han - mig att storböla här på morgonen. Vilken historia! Vilken röst. Ryser. Killen har fått skivkontrakt nu också! Åh, listan på snyftartister kan göras superlång. Kommer inte på ett enda namn nu *fnissar*, men återkommer. Däremot grät jag senast när jag såg ett avsnitt av So you think you can dance. Riktigt bra musik i kombination med uttrycksfull dans som berör är också så häftigt tycker jag.
 4. Who's there ;-)

 5. knack knack !!

  :-)))

 6. Är det en artist eller en demosångerska ni söker?
 7. Men Valdez - du är ju ÄCKLIGT bra!!!! (särskilt mot slutet med alla körer - wohaaaa). Jag vill bara hoppa upp på scenen och sjunga med dig - genast Assar, du vet ju att jag gillar låten - vilket superhärligt collab ni fått till. Känns som slutlåten på en riktigt bra 80-tals feelgood-film - och det är ett gott betyg *hehe*.
 8. Hej där! Gillar låtidén o din röst. Lite Beatlesinfluerat. Skulle dra upp tempot något, det känns som det saggar lite på sina ställen, framför allt i refrängen. Kanske är det kompet som kan arras om? Chord uttalas "kård" (om det är engelskans ackord du är ute efter). Tack för lyssningen!
 9. Hej! Är inte bara sångerska, utan mamma också Var tidigare medlem på Allt för föräldrar i en underbar grupp, där vi pratade om det mesta. Sedan blev några förföljda och uthängda av andra på andra forum och en maillista skapades i Yahoo (Yahoo Groups) för att vi som ville skulle kunna fortsätta prata (ganska privata grejor). Jag tycker oerhört illa om stuket på trådarna, det är svårläst och klumpigt, vilket har gjort att jag nästan tappat kontakten med tjejgänget. Har även testat msn groups, men det är också konstigt trådat (alla isvar kommer i en lång rad, saknar quotefunktionen). Undrar därför om ni har något tips på ett fiffigt ställe, helst gratis, där jag kan starta en egen community. Layout och funktion är av förklarliga skäl viktiga. Överskådliga trådar är a och o. Positivt om man kan lägga upp bilder också. Communityn ska vara låst och alla har personliga lösenord för att kunna läsa och göra inlägg. Vill helst undvika att behöva regga domän och skaffa eget webbhotell, dvs gratis är förutsättningarna. Uppskattar ert engagemang och svar på frågor jag brukar ställa, hoppas det finns någon bevandrad i detta. (Har kollat på verktyget som Kontrollrummet är gjort med, det kräver ju att jag har en egen webbplats/domän, vilket jag helst skulle vilja komma undan). Puss Stensdotter
 10. Jajamen, höööööög ersättning får det bli *ler*. Tack för svaren vänner!
 11. Hej hopp! Jag och en kollega på Forum har fått en förfrågan om att skriva en låt till ett känt svenskt företag, som ska användas på en av deras lokalkontor i en bildpresentation (görs av reklambyrå). Presentationen ska rulla i deras reception samt tas med på införsäljningsmöten hos kund. Vad jag vet ska den endast användas i en viss del av Sverige. Vad är rimligt att begära i ersättning? Någon som vet? Vi skriver, spelar in, sjunger och producerar allt själva.
 12. Eftersom det är svårt att leta fram den här filen i "gamla låtar" bumpar jag, hoppas ni har överseende. Dels för att jag är stolt över verket och dels för att fira ett år på Forum. Tjohooo. Blir faktiskt grymt nostalgisk och fylls av glädje när jag tänker på den otroligt kreativa hösten 2006. Skål o kram till alla vänner här, gamla som nya.
 13. Bara MÅSTE bumpa den här. Bland det bästa jag hört på länge och det vore synd om denna lilla pärla försvann i "gamla" filsystemet. BUMP!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.