Jump to content
Annons

PEZZZON

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av PEZZZON

  1. Jag vet inte ännu Stajo =) Har tyvärr inte hört nåt ännu. Men grymt bra jobbat asså. / Andreas
  2. grymt skön röst ! good work !
  3. Helt ok låt och helt ok sång. Håller med dom tidigare inläggen om att det låter lite som RHCP. spec Dani California vid vissa tillfällen, Men ändå ett bra betyg !
  4. Skön låt. Diggar refrängen + skön attityd i sången. Bra jobbat !
  5. I värsta fall kan man ta kortison tabletter( Prednisolon) receptbelagt, har själv problem med allergi och går behandling för det nu, stämbanden svullnar upp under allergiperioden och mitt råd är att inte försöka ta i så du spricker utan sjung med måtta. Annars stjälper du nog mer än du hjälper din röst och dina stämband.
  6. Visst är det en bra känsla när ens musik uppskattas. Men eftersom du skriver att du är guldskivecertifierad tänkte jag självklart att du är ngn som man känner till, är du producent ? isf förstår jag om du är guldskivecertifierad.
  7. Danny Cort (Dessutom är jag guldskivecertifierad, det är inte du.) Ärligt talat , vad vet du om mig?? Du verkar vara en sådan person som inte kan ta ett nederlag. Tyvärr hörde du inte skillnad på handklapp och bongotrummor. Det är bara att ta det. Om du ska ge kritik får du ju först fatta vad du snackar om. Och jaaa jag tycker låten är klockren.. självklart kan alltid fler saker läggas till bättre ljudbild m.m men i grunden är låten klockren enligt mig. Om du nu är guldskivecertifierad måste man ju känna till dig, så under vilket artistnamn går du? Btw. Till våren släpps min första singel. Ha! Ya Heard
  8. Danny Cort: Som sagt, jag hör skillnad på bongotrummor och handklapp. Så frågan är ju vem som inte hör hemma här!
  9. Läser ett par inlägg här från vissa som ger stenhård kritik till mange. Bl a ges det kritik om bongotrummor som skulle finnas med i låten.haha och ni verkar tro att ni är några musikrecensenter á la Rolling Stone Magazine. Vem som helst hör väl att mange använder handklapp och inte bongotrummor. Hem och plugga på nu fyllon, Som ja skrev tidigare mange, tycker låten är klockren.
  10. Underbart bra låt. Sjukt bra rockröst,dom höjderna du sätter är otroliga, i stil med Steve Perry/Journey
  11. Tjoo. Lyssnade på låten och tycker det låter mkt bra! Sången är lysande!
×
×
  • Skapa ny...