Jump to content
Annons

Dividend

Medlem
  • Antal inlägg

    609
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Dividend senast vann var 14 februari 2020

Dividend hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om Dividend

  • Födelsedag 1976-11-17

Om mig

  1. Hey Memphis! Tack för lyssning och kommentar. Gillas verkligen 😳
  2. F ö kan nån som anser sig veta, förklara för mig hur de tänker när de påstår att en grupp fåraherdar för 2000-5000 år sen kan veta något överhuvudtaget om världen, universum och Allting?? Ursäkta, tänkte inte på att det var Guds Ord
  3. Läser man bibeln (ja, orkade igenom nya testament, blev dock förbannad av gamla), så är det uppenbart att den skrevs för att styra människor! För den/de styrande är det helt enkelt bra om folk är dumma nog att tro på gudar, och följa en 2000 år gammal boks (NT) regler. Om hotet om Guds belöning eller straff är enda anledningen till att man inte mördar folk, bör man nog uppsöka nån psykiatrisk akutmottagning!
  4. BUMP!..... Ok, skall dela upp den i dess fyra delar och posta i det "nya" forumet senare, när jag känner för det och med korrigeringar för att ge en bättre "antimidifierad" upplevelse ☺️ Men ändå: Några fler kommentarer?
  5. Grunden är väl basala kunskaper i att fördela bas mitt, och diskant jämnt. I alla fall i huvudpartiet av arrangemanget. SKulle jag tro. Läs på om varje enstaka instrument, finns mycket info på nätet. Lyssna mycket på musik med dessa instrument. Om det är en stor mästare och du känner instrumenten, kan höra vilket som är vilket, så lär du dig snabbt vilka kombinationer som är bra. Möjligtvis ett bra råd, beroende på hur du lättast lär. Vissa säger: "Köp en (dyr) bok!" men det finns mycket info på nätet och såklart mycket har med medfödd talang att göra. Jag tror inte Mozart var ett geni för att han tränade mycket, utan att han hade en genetik som gav talang att skapa bra musik.. Min åsikt.
  6. Dina låtar håller hög kvalitet också får jag väl tillägga! Hör av er nu till Light head, bra låtar och om du har en bra sång vet man inte vart det kan leda! Till stjärnorna?? 😕
  7. Ja gud förbjude, vara stolt över något man gjort - sånt tål vi inte. Här är det kanske på sin plats att påminna om vad lagen säger: Om du tror jag är för jantelagen är du blåstare än vad jag trodde. Jag HATAR den. Men samtidigt anser jag att dina och tjommens inlägg håller en undermålig kvalitet. Bryter jag mot jante? NEJ! Ni är dåliga och jag är bättre. Vad är jante med det?
  8. Att avfärda det som "trams"... ja jag förstår det faktiskt inte. Är du avundsjuk för att någon visat intresse för hans demo? Retorik = konsten att tala (bra), ja. Han redogör för sina "framgångar" på ett dåligt sätt, som en tonåring som är stolt, och det stör mig. Men ordet är ju fritt, och jag borde inte skrivit nåt.... (Är lite hypersensitiv för sånt 😎 Den sista frågan... Den musik jag gör har noll chans att komma ut på cd, som country eller rock/pop (även om jag har en del metalinfluenser), så nån avundsjuka finns inte.
  9. Trams. Många ord, mycket svammel, men lite retorik. Vad har du tjänat i år då? (På din musik.)
  10. Det är inte alls skitsvårt, bara man har pengar att marknadsföra sig. Du är lurad, mannen.
  11. På dig verkar det som om de som är proffesionella är "proffsiga", per definition. 😉
  12. Det är inte alls en helt annan sak. Kommersiellt framgångsrik musik är inte framgångsrik av en slump eller som ett resultat av smart marknadsföring, som kämpande amatörmusiker så förtvivlat gärna vill tro. Jag förstår inte problemet, alla behöver ju inte vara bäst på just musik? "Kommersiellt framgångsrik musik", oftast pop och rock, är på not-nivå ganska enkel. Det kan vi väl enas om? (Alltså inte för att jag menar att jag gör fantastiskt avancerad musik här. Det är inte poängen. Vi bollar bara åsikter här.) Boten Anna t ex, var ju kommersiellt framgångsrik helt klart, men hur svår tror du den var att sätta samman? Pop är enkelt. Mycket enkelt. Texten tillkommer förstås, men det är bara att hyra in nån som skriver nåt som går hem i stugorna..
×
×
  • Skapa ny...