Jump to content

Dividend

Medlem
 • Content Count

  603
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dividend last won the day on February 14

Dividend had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutralt

About Dividend

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 11/17/1976

About me

 1. Tonalt och bra ljud av piano och fonetiskt närliggande synthinstrument. En del noter spelas väldigt nära, vilket ger trevlig intressanta nyanser, Lite för mycket repetition. Men det är väl (?) tänkt som filmmusik? Varför det itne alls kanske behövs.. Annars hade jag valt att införa ett bas till lowend-spelet (istället för instrumentets vänsterhand) och nog förändrat harmonier och möjligtvis infört 1-2 tonartsändringar, Mysig låt!
 2. Jag får också be om ursäkt, jag bör nog nämna att jag inte artikulerar perfekt i trådhuvudet i fortsättningen (Men det är inte jobbigt att göra med lite träning.) Och det låter ju bättre då, såklart.... Så jag bör väl börja artikulera mer framöver i vilket fall No problemo... Ha det Fierze!
 3. JAg bumpar denna efter en månad utan några comments Jag skall börja hänga här lite mer framöver! (Dvs mer comments på prylarna här.) Hoppas ni har överseende pga detta, för min bump.
 4. Du verkar inte läsa vad jag skriver. De har alltså manipulerat stråket efteråt för "maffighet" och annat... Och restan av vad du skriver, det fattar väl för sjutton jag med???? JAg är inte jätteintresserad av att artikulera perfekt (på mina egna kompositioner), däremot när jag gör det åt andra. Mina kompositioner är avsedda för riktig orkester Förstår du?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.