Jump to content
Annons

Valdez

Medlem
  • Antal inlägg

    645
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Valdez

  1. Ett stort GRATTIS till vinnaren.
  2. 10p - nr 8 6p - nr 3 4p - nr 6 3p - nr 5 2p - nr 2 1p - nr 4
  3. Tack drloop för din omtanke...
  4. Hej och förlåt att jag inte varit närvarande så mycket här... Jag sörjer min mor som har gått bort. Trodde aldrig att jag skulle skriva det här men eftersom min musik och alla samarbeten jag gjort med er många fina musiker betyder mycket för mig, så vill jag ändå tala om varför jag varit så frånvarande. Jag tar en dag i taget..får se när krafter återvänder för sjungandet igen. Tack alla vänner.
  5. Alltså jag vet inte om jag tänker fel här, men blir inte det ett jättejobb för den som ska lyssna igenom ALLT för att kunna dela in låtarna i de kategorier som du pratar om?..eller jag kanske inte har uppfattat rätt? och kan man vara säker på att personen kan lyssna på materialet objektivt?
  6. Valdez

    Dado

    Tjenare och välkommen!
  7. Missat denna debatt. Men du säger exakt vad jag tycker Eq.Jag pm:ade Olsberg kring detta för nån dag sedan,får se hur det går,och vad han har att säga. Hade jag vetat om tråden hade jag ställt mina frågor här. En lång första sida ungefär som den var konstruerad förr är lösningen för demo sidan.Dom flesta musik saiter har genre indelningar,låt dom fortsäta med det - Studio behöver det inte.Viktigt att komma ihåg för nyanlända,en lyssning på någons låt är lika med en kommentar! Pos eller neg,det är ju vi tillsammans,som skapar kompetensen på demo sidan. Lyssnar man så skriver man! En för alla,alla för en. Mvh Micael Det ser inte ut att bli någon förändring vad det gäller låtkritik och demosidan...och då blir det ingen större lyssning heller, det är för krångligt att ta sig dit.
  8. Svårt val!...allt var bra! mycket liknade feeling soundmässigt på alla bidragen.. 🙂 10p till låt 4 5p till låt 6
  9. Tjenare Olsberg.. Den bilden går inte av för hackor.....hehehe.....förstår att det var jobbigt att rengöra spisgallret!.. 🙂 Välkommen välkommen... 😱
  10. Valdez

    tjohoo :D

    Hej o välkommen...
  11. Valdez

    Ny på forumet

    Välkommen...:-)
  12. 😄🙂 ...Ja vem vet..kanske har du tur! Hade vi bytt plats och jag hade stått där med ölglaset i näven så hade jag i det närmaste betraktats som ett fyllo, det är det som är skillnaden på oss kvinnor och män..och jag vill då faen ha kontroll över hur mina bilder används. Alla människor är inte seriösa och alla är inte musiker heller som florerar på studioforum - vilket kanske är nåt att tänka på särskilt för oss kvinnliga forumister. Dock menar jag inte att man ska vara överdrivet försiktig men som sagt måtta med allt. Skchååålll på dig Majken! 🙂
  13. Angående Facebook.. Enligt nyheterna i svt så bör man läsa det finstilta vilket många tyvärr glömmer, och kanske för att det oftast är invecklat och jobbigt att läsa igenom. Alltså reggar man sig på Facebook så avsäger man sig rätten till sitt egna material..dvs bilder, lyrik, musik eller vad det må vara. Raderar man sina bilder eller info om sig själv så finns materialet kvar lagrat i en databas...eftersom jag inte är påläst i ämnet facebook mer än det som står här..facebook svt Så då undrar jag, gäller samma grej för studioforums sk facebook eller ingår den i samma system?
  14. Om jag nu fattar dig rätt så har du missat kanske att se att det blir dubbla http:// ta bort ett av dem! När du skrivit i adressen i första rutan så kommer nästa ruta upp där skriver du t ex Would You som blir länk till sidan du vill länka till. Klicka på ok så ser du hur det blev straxt ovanför redigeraren. Testa! .
  15. En sångavdelning borde ju åtminstonde finnas tycker jag, och varför inte en avdelning där man kan återkoppla till senaste artiklar i Studio...om man inte fattade något i en artikel så är det bra att kunna stämma av med någon eller att få det förklarat eller vinklat på annat sätt...tja det är ju lite funderingar! 😆
  16. Kanske man borde ha två rubriker till angående ackord och dess förhållade till varandra och hur man spelar en viss musikstil. Edit: Jooo jag vet att komposition och arrangering finns, men tycker ändå att man bör ha en särskild rubrik bara om ackord och hur man spelar en viss musikstil..rytmik, teknik mm..och något som verkligen saknas är rubriken sång Utveckla gärna.. 😉
  17. Valdez

    Ny medlem!

    Välkommen!.. 😳
  18. Håller med!.. Ja man önskar ju överskådlighet...just nu är det jobbiga vägar till folks låtar!.. 😊
  19. Valdez

    Jag

    Välkommen välkommen!.. 😠
  20. Valdez

    Tjingeling!

    Hej! hej...välkommen!
  21. Hejsan och välkommen... 😉
  22. Så snart jag hinner Det är mycket förutom forumet som ska hinnas med. Ja jag bara undrade lite... 🙂 och jo jag förstår att det är mycket som ska göras. men nu vet vi, för det är ju inte bara jag som tycker att man får klicka runt en massa innan man kommer dit man vill.... Jag tjatar.. 😆 Tack iaf för ett snabbt svar!
×
×
  • Skapa ny...