Jump to content
Annons

Light Head

Medlem
  • Antal inlägg

    1 723
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om Light Head

  • Födelsedag 1966-06-17

Om mig

Socialt

  • Skype
    Light Head

Senaste profilbesökare

21 232 profilvisningar
  1. Vettiga ord,, det där med "skärpa mig" då eller ? 😄 En sak som slagit mig efter att jag startade denna tråd,, man blir lite nedstämd när man märker hur mycket tid många verkar lägga på att vara elaka och oförstående. Tänk vad bra om man i stället bemöts med sprudlande energi för att skapa och förbättra. Alla ni som försökt är ju jättebra!! Men ni andra? Ni som klagat på ord och gjort er lustiga på andras bekostnad?!?! Kom igen och var lite kreativa och hjälp till att skapa i stället för att bara förstöra. Lite samma sak som att krascha glasrutorna i busskuren,, eller tagga någon byggnad. Det är ju liksom här vi är, och nu! Då skall vi väl ändå göra något bra och förbättra??! (oki, jag har värdlens huvudvärk och är jäkligt grinig just nu.. men ändå)
  2. Nattvaktar'n är alltid allvarlig (ops, höll på att skriva "seriös"...), så det är ingen positiv kick direkt när man får kommentarer från det hållet... Verkar dessutom som om han missade Überführerns önskan om kreativitet och saklighet i en omedelbar "förbättringsförslags" inriktining.
  3. Du sa det så bra så att jag kom av mig... Se omgående till att byta ut kablage och kontakter till JORDAT!!!! OMGÅENDE! (Vad jag tror så får man utföra jobbet själv, om det när det är slutfört kommer dit en elektriker och "godkänner". Är det så??) Det finns olika typer av säkringar, snabb och trög. Det finns jordfelsbrytare.. Man måste ha bra och rätt prylar annars händer det lätt en olycka. Om säkringen INTE löser ut och ni belastar en 10A / 230V säkring med 3000W så kommer kablar att bli varma och det finns t.o.m. risk för eldsvåda. Nu låter det väl som rena dommedagsprofetian? Men det är viktigt!! Känns nästan som om jag är mogen att prata pension... :-)
  4. Jag har samma tapet som Nille... Men bara två gitarrer. :-( Dock så har jag matchat färgerna bättre. En röd och en grön.
  5. Du glömde: "B B B B B B Baby Baby Baby Baby Baby Baby Baby Baby Baby Baby Baby Baby Baby" En strof fångad ur en mycket känd låt från 70-talet
  6. Det handlar ju uppenbarligen om ansvarslöst vinkande, vilket kan tyckas opassande av vissa..
  7. Om fantasin helt avstannat så kan ni ju spana in 2 Live Crew på youtube.. DE kan verkligen plucka ut det viktiga i språket.
  8. DJ Assault, vilken skald! Vilken text,, detta har djup! Jag blev så inspirerad att jag översatte den till svenska.. Rumpa, tuttar Rumpa och tuttar Rumpa, tuttar Rumpa och tuttar Brudar med stora tuttar Rumpa, tuttar Rumpa och tuttar Rumpa, tuttar Rumpa och tuttar Brudar med stora tuttar Ja, ni hajjar, det är tusan inte lätt att hänga med i texten. Den innehåller så många subtila underfundigheter. Robert Broberg kan slänga sig i väggen.
  9. Disco,, den äldre skolan.. Bump, lady, lady bump, dance with me, come on, honey, I wanna do the...
  10. Om man färdas, fysisk förflyttning alltså, och aldrig kommer fram oavsett om man tar sig fram mer 10m/s eller 300.000m/s så finns väl ett begrepp som är "oändligt"?
  11. det finns väl partiklar som färdas sanbbare än ljuset?
  12. "Tidsmaskin"?? Jag tror att den enda tidsmaskinen man teoretiskt sett kan uppfinna är en farkost som färdas tillräckligt snabbt för att kunna ändra på tiden s.a.s.. Men så som vi ser på "tidsmaskiner" i dag, i filmer och böcker, tror inte jag går att tillverka. Varken av oss eller någon annan. Jag har faktiskt varit med om en märklig sak till, men den fick en förklaring så småning om. (Det var bara väldigt underligt, inget som förde tankar till "UFO" å så...) Satt hemma hos en polare som bor ca 10 mil norr om GBG. Helt plötsligt sä skakar det till i hela huset. 3ggr med väldigt jämnt mellanrum. Detta är alltså ute på landet och det finns inga stora vägar, ingen tung trafik,, inget sådant. Huset står på berggrund. Jordbävning? Nje, inte så vanligt i Sverige. Vi satt år pratade om vad det kunde varit. Någon som spränger i närheten? Då kommer det ytterligare 3 skakningar. (Det är alltså väldigt tydligt! Känndes som om hela huset skakades, 3ggr) Vi kunde inte komma på vad det var. Först ett par veckor senare så läste jag, ren slump, i Göteborgsposten om just det vi varit med om! Det hade varit en demonstration av någon helikopter och raketer i Vänern, på militärens övningsområde. (Kan tänka mig att det var minst 30mil bort!) Och det hade uppstått ett meteorologiskt fenomen pga olika luftlager... så att tryckvågen hade flyttats till Prässebo. Hur stor är chansen?!?! Tror att i princip allt som vi ser och upplever har en logisk förklaring. Säkert någon som tycker det är tråkigt?!
  13. Precis,, sannolikheten att det finns mer liv än på vår planet är nästan 100%,, men att vi skall stöta på deta liv är förmodligen 0...
  14. Misstänkte att någon skulle göra sig lite lustig,, Jag tror ju inte heller på UFO. På att någon har eller besöker oss. Utan det jag var med var jäkligt skumt, och jag kan inte hitta någon förklaring. Det skulle vara kul om det är någon annan som varit med om något skumt. Kanske att man pratat med gud,, höhö ;-)
×
×
  • Skapa ny...