Jump to content

Paralytik

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Paralytik

 • Rank
  På gång
 • Birthday 03/26/1988

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Oslo
 • Min utrustning
  Reason 10. Presonus AudioBox 1818VSL.
 • Intressen
  Musik och fotografi.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paralytik

  DJ sökes

  Jag är också DJ, men spelar bara vinyl.
 2. Paralytik

  DJ sökes

  Det handlar nog mer om kontakter än om tur. Ta en tur ut på nån klubb som spelar liknande grejer som det du meckar själv och networka!
 3. I tillägg till denna fick jag nyligen också tag på en Dark Time, analog sequencer (byggd av Doepfer den också). Samma design med svart och träsidor som DE3, ser riktigt trevlig ut.
 4. Lyssnar på Soundcloud (dina länkar dit är f.ö. trasiga). Håller med om att sången är låg i alla låtarna, speciellt i Last Dance. I övrigt låter mixen bra på mina högtalare, har ett par gamla passiva Tannoy Reveal. Angående volymskillnad på plattformar så rekommenderar jag att du kollar upp riktlinjerna för respektive plattform och går efter dem.
 5. Tjena MrBluesman! Är det från er studio i staterna, eller hemma i Stockholm? Följer fortfarande med på vad ni gör. Peace! //Kim
 6. Gammal video, men fin ändå. Live jam på Korg Monotribe, Monotron Delay och Monotron Duo.
 7. En kompis gav mig nyligen en Doepfer Dark Energy III, en monofonisk analog synth. Den är riktigt trevlig! Man kan skruva både tunga basljud och krispiga leads.
 8. Fick hem skivan idag i posten. Har börjat första genomlyssningen, låter jävligt nice hittills! Såg honom på sista Arvika-festivalen i 2011, bra drag. Albumet finns också på Spotify för de som använder det, ta en titt om du känner dig manad. Här är den officiella sidan också om ni, som jag, föredrar att köpa skivan och stötta honom. http://2emedanger.com/ Och trevlig helg folkens, själv ska jag på ett ockuperat hus och punkfest senare ikväll. Blir nog fett. Allt gott!
 9. Japp, passiva gamla Reveal körda ut från den ampen (Kenwood. Hade en Yamaha tidigare men den dog). Funkar fint för mig här hemma, går att köra på ganska bra på dem.
 10. Tog en bild på hemmastudion, ganska tight med plats, haha. Ganska praktiskt att ha skivspelaren kopplad direkt in i förstärkaren, då kan jag lyssna på skivor även om ljudkort och pc inte är på.
 11. Tackar. Keep in line är gjord i MadTracker 2, gammal Windows-tracker. Med Light Lager började jag med att spela på mitt piano och hittade en trevlig chord progression, sen proggade jag ner det i Reason 10 och ändrade lite och la till melodi, sen på med swing, sen bounce to audio och choppade upp det och byggde om lite igen. Det finns flera låtar på Soundclouden, både gamla och nyare. Dock ligger ganska många av de nya som private links.
 12. Tackar! Har läst runt lite och det verkar vara ett trevligt ställe det här. Det var en kompis som tipsade mig om forumet, så tänkte att det kan vara värt att kolla in.
 13. Tjenare. Meckar musik (bland annat) hemma i min lilla man cave i Oslo. Har jobbat med Reason i +12 år och kan det ganska bra, sitter med version 10 nu. Håller mig främst till klubborienterad basmusik, men diggar jazz och sånt också. Här är några relativt färska alster. Det är ganska varierande volym på grejerna, och det blir kanske lite väl många länkar, men hoppas det går bra. Ha det gött! // Kim "Hiphop/ Pfunk". Ambient. Gammal låt körd genom kassett. Modern ambient dubstep. Gammal chiptune. Lite French House/Disco-ish.
 14. Det viktigaste i trap är helt klart trummorna. Halvtempo används ju även flitigt i både rock och metal, så det borde funka bra ihop.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.