Jump to content
Annons

Noa

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

1 följare

Om Noa

  • Födelsedag 2003-05-14

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Vinslöv
  • Intressen
    Musik

Min musik online

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Ska definitivt göra det med pianot, Tack! Och som du säger behövs fyllas ut med, tycker du mixingen funkar eller något som behövs ändras?
  2. Hej! gjorde denna precis. Inte helt 100 på ljuden eller mixingen men skulle behöva lite feedback på hur den skulle kunna bli bättre. Tack på förhand! ZAMBOKA.mp3
  3. Får kika på den! tack så mycket för infon:)
  4. Tack för kommentaren! Fattar vad du menar med kontrasten mellan buildup och drop tänkte fixa det senare. Melodier har jag haft svårt med ett tag nu tycker allt blir tråkigt och låter typ som alla andra låtar i edm genren, har du några tips på bättre melodier. Tycker sånt är skit intressant när det gäller musik, vad som gör en melodi bra och dålig. Tack på förhand!
  5. Har gjort en remix på I fall apart av post malone men tog bort vocalsen för att jag inte visste ifall man fick ha det på denna tråden eller inte. Detta är bara dropet och därför är inte buildupen eller något annat speciellt välarbetat. Säg vad ni tycker och kom gärna med tips!<3 låten slutar vid 0.45 för att inte slösa er tid 🙂 I fall apart Remix.mp3
  6. Det låter super bra början till slut, skulle dock sänka ljud på ambiencen lite (det som knastrar) eftersom det hörs tydligt i mina högtalare. Annars en mycket bra compad låt, härligt drop inget att klaga på. Undrar bara på vad du menar med att inte mixa något förens hela låten är klar? har du inte mixat alls eller bara lagt eq och lite reverb på sakerna?
  7. Tycker hela låten är inspirerad av aviciis fade into darkness, rytm och melodi typ osv. Bara att det är en annan tonart. Hade layerat flera ljud i dropet för att det saknas lite energi. Annars mycket bra och fin låt!
×
×
  • Skapa ny...