Jump to content

Teflon

Medlem
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

About Teflon

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

1,393 profile views
 1. Tack! Jo den är lite enformig, Det viktigaste är känslan i sången.
 2. Vafan finns det inte tunga sångare här? Jag är fan besviken!
 3. Jag kommer att starta en tävling! Den som kan lägga den bästa sången på detta beat kommer vinna 1000 SEK. Jag vill ha minst åtta tävlande! Var inte orolig, tvåan och trean får tröstpriser! Skriv i tråden om ni är intresserad av att delta! Om det blir riktigt bra, så har jag kontakter i USA med stora producenter.
 4. Yo alla! Här är mitt senaste beat! Vad tycker ni? Kan du eller nån du känner sjunga till detta så vore det nice! Hoppas ni diggar! Tar tacksamt emot ris och ros! Love!
 5. Jag brukar lägga lite Stereo-Delay på sången för att få ett mer levande och fylligare sound! Testa det! Panorera ena allt till vänster och andra allt till höger. Sen kan du experimentera med Feedback och Mix!
 6. Löste det genom att exportera i 32 bit istället!
 7. Tjena! Jag har ett litet problem! När jag exporterar en Wav-fil med Cubase så blir volymen mycket låg. När jag exporterar i MP3 så är volymen bra, men när jag ska exportera i Wav så blir volymen jättelåg. Nån som vet hur man löser detta? MVh
 8. Jag kan hjälpa dig, men då måste du tåla att få kritik och att höra sanningen. Du sjunger falskt.
 9. Sången på låten är kass, ärligt talat.
 10. Hej! Undrar om någon kan hjälpa med en drum-map/drum-pattern från denna låt? Vill göra en låt med liknande takt och rytm. Tycker det är nice med baskaggen som skapar en tung rym och kommer på synkoper. Även snaren kommer mycket på synkoper. Har försökt experimentera med Stereo Delay på baskaggen. Känns som ett Dancehall-beat. Finns det nåt grundkomp? Vi kunde väl diskutera lite.
 11. Nice! Låter riktigt coolt! Thanks man!
 12. Ja jag menar virvel. Okey då vet jag vet, ville bara höra lite tankar om det 🙂
×
×
 • Create New...