Jump to content

Teflon

Medlem
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Teflon

  • Rank
    På gång

Recent Profile Visitors

604 profile views
  1. Lägg upp en inspelning där du rappar och sjunger lite. Så kan man ta det därifrån! Gör en audition 🙂
  2. Flangern (eller om det är Phaser) på sången passar absolut inte!
  3. Förresten?! Nån som vet hur man gör när man har spelat in trummor med klaviatur och vill få allt exakt i takt?
  4. Tack för alla svar! Problemet är löst. Var bara att ladda ned dem nyaste drivrutinerna för ljudkortet!
  5. Är det detta jag måste göra? https://support.focusrite.com/hc/en-gb/articles/115005396585-Windows-10-Re-Installing-Focusrite-Drivers Återinstallera drivrutiner?
  6. Vet ej om jag har ASIO-Drivrutiner (vet knappt vad det är). Den hittar klaviaturen och det går att spela in den, men finns inget ljud alls ut.
  7. Hej! Jag har nyss köpt Cubase Elements 10.5. Ny dator och Midiklaviatur också. När jag startar Cubase kommer det upp en ruta att Speakers är Unmapped. Jag har försökt att pilla i VST Audio System och välja ljudkort och sånt. Jag har ett Focusrite Scarlett från 2014 USB-Ljudkort! Funderar på om att man måste köpa ett nytt ljudkort så datorn hittar det? Hjälp... Mvh Rob
  8. Okej! Det är inget fel på kabeln! Får ljud in i cubase men kan inte få ljud i ett audio-spår! Felet är att när det kommer bastoner i micken så slutar den fungera i några sekunder för att sedan reagera på knackingar på membranet.
  9. Jo. Nu fick jag ljud när jag slog på programmet igen och kunde spela in med mikrofonen, Kan dock bara spela in några sekunder innan det inte går att spela in mer
  10. Tackar! Har valt Stereo IN och stereo OUT men ändå ingen signal Får DOCK brusig signal när jag väljer INSTRUMENT istället för LINE på ljudkortet,
  11. 1: Okej misstänker också att det kan röra sig och kabelhaveri eller fel på micken. 2: Vad är inspektorn?
  12. HUR FAN har du kunnat hitta alla dessa plagiat?
  13. 1: Det är att signalen försvinner då och då. Har just nu kopplat micken via mixerbordet, får bara tillfälliga signaler när den kopplas direkt till ljudkortet (Focusrite 2i2) 2: Okej, har försökt att ändra fram och tillbaka i VST-connections, input och outputs.
  14. Har använt Cubase i flera år tidigare, men nu är ett nytt ljudkort köpt. Hjälp 1: När det ska spelas in sång med micken så slutar micken att spela in då och då, den skär av så att säga. Hjälp 2: När det spelas in med micken så går det inte att spela in i en monokanal. Blir bara ljud i vänster när man spelar in i stereokanal. Thanks in advance
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.