Jump to content
Annons

Teflon

Medlem
  • Antal inlägg

    86
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

6 Neutralt

Senaste profilbesökare

2 369 profilvisningar
  1. Hej! Jag har pillat på ett beat ett tag. Den är gjord för nån att rappa eller sjunga på. Jag tänker om ni har nån feedback eller nåt som är bra/mindre bra att säga om beatet. Har en till fråga ... Vilken genre skulle ni säga att beatet är? Tack! Mvh
  2. Testa att lägga Stereo Delay på syntarna så kommer det låta bättre och fetare.
  3. Hej! Jag tänker göra en remix på denna låt med A capellan, men jag lyckas inte hitta vilka ackord och tonart den går i. Kan nån hjälpa till på traven? Tack på förhand!
  4. Satt inatt och meckade ihop en loop. Är den bra? Värd att jobba vidare på?
  5. Hade Cubase men minns inte vilken upplaga, kring 2005 och framåt några år. Piratkopierat. Hade även ett Yamaha fyra kanalers mixerbord, en mick och lite olika gitarrer. Roliga tider. Det blev mest att spela in raplåtar på freebeats och spela in gitarr och sjunga till.
  6. Bu! Det är ju att fuska. Folk tror att du är populär men du vet själv att du bara är en fejk.
  7. Hej! Jag söker efter en bra och helst erfaren som kan hjälpa mig att mastra en låt. Fixa så att den passar på Spotify, Youtube m.m och att det inte blir för låg volym. Har redan mastrat med kompressor och EQ men jag får inte den där proffsiga touchen. Viktigt med kvalité. Jag kan betala en mindre summa om jag blir nöjd. Den kanske inte behövs mastras mycket, säg vad ni tänker. Låten kommer nedan: OBS! Låten är tillfälligt nedtagen för vidare mixning. Tack!
  8. Teflon

    Vad är quantize?

    Kan nån förklara vad quantize är exakt? Tänker när det gäller DJ och mixning. Har läst på engelska men fattar inte riktigt.
  9. Tack så mycket! Sitter nu och pillar lite 🙂
  10. Okey tack för alla svar! Försöker ta mig vidare i låten men vet inte vad jag ska addera 😞 riktigt svårt faktiskt.
  11. Jag slängde ihop ett beat här om natten, men det känns som att trummorna och basen är konstiga. Vad tycker ni?
  12. Gitarren har för hög volym och fel reverb känns det som. Kanske slänga på lite Flanger på gitarren och sänka den och försöka hitta en softare reverbmix.
×
×
  • Skapa ny...