Jump to content
Annons

Naskur

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Naskur

  • Födelsedag 1980-06-26

Om mig

  • Stad/plats
    Sala - staden där tiden inte går tillräckligt fort...
  • Intressen
    Är egentligen sångare utan några större tekniska förkunskaper, <br>har halkat in på studionörderiet genom killarna i bandet. <br>För övrigt är jag en alkoholiserad coversångare, trubadur och sångare i coverbandet OsynC, numera även drivkraft i studioprojektet Dog Days...yadayadayada... etc, etc...

Socialt

  • Skype
    zybra@hotmail.com
  1. Trumprogrammeringen lämnar lite att önska... Jobba på dynamiken, använd fler samplingar, eller iaf olika velocity-värden.
  2. Jag hade att välja på 15 månader i Boden eller 3 månaders civilplikt i Södertälje, needless to say så var valet inte särskilt svårt... När den lede ryssen kommer och hotar rikets säkerhet, så kommer jag att pyssla om oldfolks på nåt ålderdomshem. Kanske inte så macho men jag är rätt nöjd, det var tre riktigt roliga månader.
  3. Skulle bli väldigt tacksam om nån hade ett par konkreta förslag till ändringar och/eller tillägg till Miss Easy. Jag kommer inte på något bra, sången ska läggas om, både lead och körer, men det vore kul om nån hade förslag på något annat.
  4. Jag får nån form av nostalgikänsla av nån anledning, trevligt! Känns som en blandning av Thåström, Hellman och Kent?!
  5. Det kan du ha rätt i, det är ganska platt, ska klippa och klistra lite i helgen.
  6. Det här är en sjuk, sjuk tråd... Underbart!
  7. Det här är en sjuk, sjuk tråd... Underbart!
  8. Riktigt trevligt sound, ruggigt trallvänligt.
  9. Det jag tror att Punkrockdude försöker få fram är: "Pilla försiktigt..."
  10. Jag får en ganska stark Casio Rapman vibb...
  11. Trevligt sound, bra sång, kanske aningen "burkigt", men det funkar helt klart!
  12. Vi har knappt mixat låtarna alls, hela projektet bygger i princip på att vi gillar att spela in. Ingen låt har tagit längre än några timmar att göra från scratch. Givetvis en B4! // John, medioker sångare och textförfattare.
×
×
  • Skapa ny...