Jump to content
Annons

Sharre

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det blir nog mastring + video på denna, ev mastring på den andra... Slänger väl upp videon när den blir klar...😱
  2. Hög potential! Du har verkligen hittat Weezersoundet på gitarrerna. Jag skulle nog ändå pröva att dra upp tempot en aning, ca 10-15 bpm. Känns lite väl släpigt, även om jag gillar släpiga låtar.
  3. Grymt! Skönt med lite tunggung, lite för lite sånt här på forumet... Råbra!
  4. Dåligt mixat? Jag tyckte mixen var bra, låter eget - skönt med mixar som inte är så tillputsade... Riktigt catchigt!
  5. ...Det är ju som jag sagt i en annan tråd första gången som vi mixar och producerar själva så kom gärna med synpunkter om vad vi kan tänka på till nästa gång eller om vi bestämmer oss för att göra om mixen.
  6. Tack för all konstruktiv kritik! Vi hade extrema problem att få ihop mixen för Here We Bleed, med tanke på all tid och ångest som det mixprojektet skapat oss så är vi nog ändå rätt så nöjda. Bonecrusher (som finns här på forumet) är vi mer nöjda med, även om den mixen skulle kunna vara "öppnare". Ska väl även poängteras att detta är den första gången vi mixar och producerar (med en del hjälp, men ändå) själva:) Vi funderar på att lämna in låtarna för mastring, mest för att se vad en mastring kan göra för låtarna. (även det första gången i sådana fall). Någon som har bra erfarenheter av Digitalfabriken i Göteborg?
  7. Åsikter om någon av låtarna och själva produktionerna? Vi funderar på att göra en video till en av låtarna, någon åsikt om vilken som skulle funka bäst? Kul om någon skulle vilja ge lite respons:)
  8. Åsikter om någon av låtarna och själva produktionerna? Vi funderar på att göra en video till en av låtarna, någon åsikt om vilken som skulle funka bäst? Kul om någon skulle vilja ge lite respons:)
  9. LÅTNAMN: Here We Bleed ARTIST/GRUPP: MALA FIDE [malla fajd] GENRE: Rock, Indie, Emo? LÅTLÄNGD: 2.26 KOMPOSITÖR: MALA FIDE PRODUCENT: MALA FIDE, Shahram Y. Blomqvist och Sven Jansson INSPELNINGSÅR: Feb - April 2005 FORMAT: mp3 STORLEK: 3,35mb STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: http://www.malafide.tk
  10. LÅTNAMN: Bonecrusher ARTIST/GRUPP: MALA FIDE [malla fajd] GENRE: Rock, Indie, Emo? LÅTLÄNGD: 2.54 KOMPOSITÖR: MALA FIDE PRODUCENT: MALA FIDE, Shahram Y. Blomqvist och Sven Jansson INSPELNINGSÅR: Feb - April 2005 FORMAT: mp3 STORLEK: 3,99mb STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK: http://www.malafide.tk
×
×
  • Skapa ny...