Jump to content
Annons

Döner King

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tackar för all kritik, men lite mer åsikter om själva låtarna tack, inte produktionen!! //Döner
  2. alltså...tyvärr. Jag vill inte strö salt i såren men detta projekt är bara att tokslänga å det snaraste, det är i ärlighetens namn en jättedålig låt på alla sätt. Men du verkar ha lite känsla för harmonier så det bara att jobba på, men inte heller med den texten utan tillbaks till skrivbordet!! Lycka till & jobba på!
  3. tack. Ska passa på att säga att låten är inspelad i replokalen så nivåerna är inte alls bra... ska fixa till det så fort det hinns med. //Döner
  4. LÅTNAMN: Miss Easy ARTIST/GRUPP: Dog Days GENRE: Pop LÅTLÄNGD: 3.04 KOMPOSITÖR: Dog Days PRODUCENT: Dog Days EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR: 2005 FORMAT: wma STORLEK: 2.84Mb STATUS: Skiss LÅTLÄNK: http://www.osync.net/media/Miss%20Easy.wma Låt 2: http://www.osync.net/media/Take%20there%20lifes.wma Låt 3: http://www.osync.net/media/Without%20Jeans...out%20soul).mp3
  5. Kanske sent ute men.... Phil Collins är GRYM!!
  6. Jag har testat det live, jag tycker det låter asbra, samt är det är som du skriver, smidigt och lätt!!
  7. Ja öppnar du en WAV ska du väl inte höra nån skillnad, det är ju en mp3-decoder. MAD används ju inte om det inte är en MP3:a som laddas.
  8. Okej, tack för infon. Jag tar gärna in fler/andras åsikter om det finns ngn som känner sig manad. //Kebeb är gott
  9. Okej, tack för svaret, men varför är dom bättre?? Är det priserna eller servicen??
  10. Kan inte folk börja skriva VILKEN Börsen, JAM motsv. dom är missnöjda med, det är ju bra att veta... Kan inte den ansvarige lägga upp en röstning där man kan rösta på de sämsta/bästa musikaffärerna?? Jag har flyttat till Västerås nu, det finns både JAM och BÖRSEN här, Har ngn någon åsikt om vilken som är bäst??
×
×
  • Skapa ny...