Jump to content

leopard

Medlem
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by leopard

 1. nu löste det sig. jag tryckte på plus och minus samtidigt på keyboarden. Jag tror att det resetade midikanalen. tack för hjälpen!
 2. vart ser man det? logic registrerar i alla fall att det kommer midisignaler när man spelar
 3. hej! mina kontakt spår i logic låter inget när jag spelar. i piano roll kommer det dock ljud när jag trycker på ett midi event. logic instrumenten låter som vanligt när man spelar. har ni nån ide vad det kan bero på? mvh
 4. hej jag laddade ner en installer för t racks 5 . är det den som installerar custom shop? mvh
 5. låter proffsigt! vad använder du för utrustning? tex för trummorna?
 6. det verkar funka nu när tracksknappen i mixern är på! tack för hjälpen!
 7. uppladdning av skärmdump funkar inte?
 8. det som är tvärtom att markera ett spår i arrange går bra , då lyser det upp i mixern alltså är inget gömt på nåt sätt.
 9. hej! när jag markerar ett spår i mixern i logic lyser samma spår inte upp bland de vågräta spåren bredvid arrangeringsfönstret. dock gör den det om jag byter projekt. vad kan det vara för inställning jag har gjort som orsakar detta?
 10. orkar nån veteran ladda upp en låt mixad bara med logic effekter och en med sina favoriteffekter? för att se vad vi nybörjare skulle vinna på att uppgradera till tex slate eller waves. eller om det bara ligger i fingrarna som vissa säger. själv gillar jag inte vissa logic effekter som excitern och deessern men har svårt att utvärdera kompressorerna och eq. mvh
 11. vad använder du för trummor?
 12. update plan verkar krångligt de brukar säga att spel i musikdator inte är bra, men kloggar inte en massa plugs ner datorn? vad jag förstår så tar effekter inte en massa plats i alla fall.
 13. hej, om ni bara skulle köra waves plug ins eller slate plug ins vilken skulle ni välja? mvh
 14. hej spelar det roll vad man har för ljudkort när man lyssnar i logic och framförallt när man bouncar när det gäller ljudkvalitet? mvh
 15. leopard

  nya logic

  lyckades installera nya uppdateringen till logic utan sierra. de nya effekterna verkar sjysta. precis vad man saknade. mvh
 16. leopard

  inget ljud

  tack för svar! jag provade om start som jag brukar och det blev inte bättre men när jag stängde datorn och startade den manuellt så kom ljudet tillbaka. märkligt.
 17. leopard

  inget ljud

  hej! jag kan inte spela kontakt ljud. Det hörs inget. Men logic registrerar att jag trycker på tangenterna. Det går att spela på logic ljuden. kan jag ha stängt av nånting? tack!
 18. låter bra!! vad har du använt för instrument och plug ins?
 19. leopard

  markers

  hej! vet nån skillnaden på arrangement markers och standard markers i logic?
 20. hej, jag har brus i hörlurarna och vid inspelning av sång. jag har ett lexicon alpha ljudkort. vad kan bruset bero på? med effekter blir bruset ännu högre.
 21. leopard

  drum editor

  som cubase gamla drum editor
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.