Jump to content
Annons

Jiisuki

Medlem
  • Antal inlägg

    79
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Jiisuki

  • Födelsedag 1985-04-02

Om mig

Socialt

  • Skype
    sharima_lundkvist@hotmail.com
  1. Haha, tack för alla svar. Och med tanke på dem så verkar jag ha lyckats precis som jag vill. 😉
  2. MEN FAN! KOM IGEN NU ERA TRISTA SOPPKVARNAR! Nu åker jag till månen, ses nästa jävla dekadensskitsår!
  3. Jag fixar upp den inatt på en normal server vetja.
  4. Men vafan! Lyssna nu för helvete! Haha, jag har en uppdatering, men jag vill ha svar på denna först!
  5. * LÅTNAMN: Frozen Animation * ARTIST/GRUPP: Jiisuki * GENRE: Electro/Pop? * LÅTLÄNGD: 4:56 * KOMPOSITÖR: Jiisuki * PRODUCENT: Jiisuki * EV. MEDVERKANDE: Inga. * INSPELNINGSÅR: 2006 * FORMAT: mp3 * STORLEK: 4.7mb * STATUS: Skiss * LÄNK: http://bart.sm.luth.se/~nadlun-5/tfp/files/fa.mp3 Gärna tips på förbättringar, förutom det uppenbara. T. ex. all "sång" måste tas om, läckage från klicket osv. Mycket finslip kvar också. Men ett tidigt omdöme kanske?
  6. Prova ställa in fördröjningen i inställningarna för audio.
  7. Fan vad sweet! Mycket minnen där från mircwar-perioden 😑 Minns jag och mina kompisar diggade hårt som FAN alltså! 🙂 Baby är ju en av världens bästa låtar.. lätt..
  8. Jiisuki

    sno effekter?

    De är väl typ "inbyggda" i programmet.. Så det blir nog svårt att hijacka annat än rewire..
  9. Jiisuki

    Cut

    Du kan bara editera start och stopp-punkter samt warp-punkter. Ska du ändra själva wavefilen måste du redigera externt.
  10. Jiisuki

    Hjälp!

    Alltså har du ens tittat i manualen först? Annars. Se till att du valt rätt ingång, och markerat rec-knappen. Då bör det komma in ljud. Annars får du allt komma med mer info.
  11. Kanske dum fråga, men har du aktiverat warp-funktionen innan du försöker loopa? Har för mig att det krävs, och vissa korta samplingar slås inte warp på automatiskt.
  12. Någon inställning på ditt masterkeyboard för att aktivera midi-ut? Hade så på ett gammalt keyboard jag haft..
  13. Prova öka buffern på ljudkortet! Haft samma problem, men det löste mina.. Testa det först, kanske hjälper något iaf!
  14. Jotack! Jag ska dra ner basen till nästa version, och lägga den mer i bakgrunden. Mina lurar har ingen bas, och det var i de jag mixade skiten. Så det låter bra i dem ;P Men, jag har provat i annan anläggning och där låter det ta mig fan fördjävligt! Det kommer nog någon funkig gitarr, har inte lagt på gitarr ännu.. Det är en annan i bandet som lägger guran, det där är som bara min del om man ska säga. Sen har vi en sångare också, får se vad han kommer på helt enkelt 😳 Mer atmosfär ska jag prova också, och kanske göra nåt jäkla radikalt någonstans? Nåväl, jag kommer nog på något! Tack för lyssningen! 😛
  15. Tack för din kommentar, kul att du gillade den! Men jo, jag tror jag ska ta och ta om hela basen. Kan nog bli så mycket bättre! 😆
×
×
  • Skapa ny...